Lite annat skit – byfånar och annat löst trams!

http://www.lyxkrasch.se/januari-2015/lite-annat-skit-byfanar-och-annat-lost-trams/

Tisdag – nej, fan det är redan onsdag kväll – veckorna bara rusar förbi. Träningsvärk, så där skön modell – hade jag inte hållit igen hade det nog gjort ont som fan – blev lite besviken – vaknade – inte fan var där en sexpack på magen, trots 16 rundor med situps – Hmm….. Kanske sant det de säger – man får göra det många gånger – ok, testar det då.!  Blir ett pass med jobbet i morgon, på jobbet !

Faktiskt coolt som fan, kl 17 så bygger vi om kontoret till en träningslokal, och det kommer en PT – sen kör vi lite blandat och lite olika upplägg – jag har inte kunnat vara med innan – men nu är det dags. Har en Rabiat liten coach inför årets Beachhandboll – som menar att jag måste träna hårdare inför det – jeep, ni hörde rätt vi ska vara med – inte bara vara med – vi ska faktiskt göra ett ärligt försök att få till det ok.

Innan dess blir spinning för barncancerfonden – gillas – tror det var  den 28:e mars.  Ska bli kul, hur fan jag nu kom på idén att ta passet kl 08-09 – – en lördag, seriöst jag känner inte igen mig själv längre.

Bokat lite resor oxå, en runda till Stockholm inom kort – kul kunder på gång däruppe – sen lite Göteborg och sen Stockholm igen – lite Malmö, Helsingborg, mm oxå – det rör på sig nu.

Rätt coolt nu när man ser vår nya avdelning ta form, mycket sökande nu – men sök på för jag har ett par riktigt roliga projekt där – ska själv köra igång ett och sitta i telefon. Har grunderna för det – men ska bli fräckt att få coachning från ett riktigt proffs på detta – man lär så länge man lever.  Tur är det – för annars hade vi kanske lallat runt och trott att jorden fortfarande var platt!

Det är sjukt intressant med människor som vägra släppa gamla lögner mot nya sanningar – bara älskar dessa tomtar – de ger sig aldrig, kvittar hur mycket bevis man har! Har de programmerat in det i sin version av ett centralt nervsystem, troligen replikerat från någon form av encellig varelse.

Att föra dialog med en sådan individ är som att försöka få en IS- krigare att ta nattvarden – det går helt enkelt inte.

Fördelen med dessa typer av människor är att de inte bara stannar i sin utveckling utan de stannar ofta i ålder ( mentalt) och det gör att man inte direkt ser dem som vuxna, lite mer som en stackars dåre! För i tiden hade de gått under beteckningen byfåne – men det får man inte säga längre för det är inte snällt – alla är ju lika bra heter det.  Ofta har de kvar töntiga smeknamn från tonåren – men skillnaden är att de bär de med stolthet.

Dagen till ära blev det Kycklinggryta – funkade bra och alla gillade det – ska se vad vi hittar på i morgon. Älsklingen jobbar, så jag har lite marktjänst just nu.

Ska boka tid till lite nya tatueringar – har en som ska fixas och ett par nya som skall sättas dit, tänkte försöka hinna innan sommaren – ska bara skissa upp dem lite. Har dålig koll på vilka som är duktiga i krokarna runt staden – tar gärna emot tips, en är en fixning av en tidigare så är även intresserade av duktiga lärlingar – som behöver köra lite – men de andra 2 vill jag ska bli gjorda av färdig tränade.

Nix, nu får det bli lite Tv – innan chefen kommer !

Tack & Förlåt!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.