Kaos – kvinnor i massor och matlagning är min lott!

http://www.lyxkrasch.se/januari-2015/kaos-kvinnor-i-massor-och-matlagning-ar-min-lott/

Så, måndag anfaller med full kraft, in på jobbet och sen iväg – kunden som jag skulle träffa är en som jag velat träffa länge – ni vet man känner att det är rätt för alla parter och kan bli så kanon – och det blev det – kanonmöte och vidare i processen. Väl tillbaka var det att börja ringa och få fatt i alla man söker  –  framgång 50 % – men helt ok.

Har ett par riktiga drakar som lurar – ska bli något tror jag.

Varit en sådan där dag som man mest skrivit och ringt – men han med lite lunch – vi kom fram på lunchen att vi ska ordna en olympiad där vi tillåter doping. Fatta hur kul, tänk er alla gamla rekord krossade, en löpare vars bröstkorg exploderar på upploppet – omöjligt att skilja män från kvinnor – fräckt! – Ska bara hitta ett land som accepterar detta – Hmmmm. Nordkorea kanske – ska fråga han den där Kim eller något!

Lite handling innan färd mot Helgedal – och öppnar dörren…………… i tron att nu ska vi ha det kväll och lugnt – men………. När jag handen på dörren anstormades jag av min älskling, hennes 2 döttrar, en kompis till den äldste och en lady ( Hund stor som en råtta) – och alla berättade allt som hänt, skall hända och Emilia – påtalade att hon var hungrig och minsann fick sätta fart med middagen – underbart – ett kärleksfullt kaos av högsta klass. Naturligtvis smälte mitt hårda hjärta och genast blev helstekt kotlett, råstekt potatis – 2 såser och sallad – till allas belåtenhet – bara njuta.

Man kan kalla det för ett organiserat kaos – alla förstår allt – utom jag som ställer mig vid spisen – vilket jag älskar !

Nix, nu mat och troligen 200 låtar med Onedirection – för enligt vissa är det bästa som finns, hitintills har jag hittat en vettig låt där!

Tack & Förlåt!

P.S  – bifogar en bild på min älskling, ja, ni ska var avundsjuka – ruskigt snygg är hon! D.S

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.