Inlåst i hemmet, bara vänta – och trött på experter om mig som jag aldrig träffat!

http://www.lyxkrasch.se/januari-2015/inlast-i-hemmet-bara-vanta-och-trott-pa-experter-om-mig-som-jag-aldrig-traffat/

Intressant morgon, allt normalt – lite kaffe, frukost till grabben och sen skulle jag sticka till jobbet – men,,,,, se där – låset hade gått sönder och dörren gick inte öppna. OK, efter en stund var det bara sätta sig och jag fastighetsskötare och låssmed. Grabben insåg genast föredelen och gick för att spela lite DOTA. 

Efter lite ringande så hittade jag en som kunde komma innan årsskiftet – och ni låssmeder som skriver att ni har jour på er hemsida men inte har det – ni kan dra åt helvete och jag önskar er ett evigt liv med rövklåda – och för korta armar.

Fick hjälp av en trevlig äldre låssmed  – och pratade med hyresvärden – som först menade att dessa låsen var nyligen bytta så detta fick jag stå för – men när låssmeden upplyste honom att de hade slutat tillverka dem för 15 år sedan – så kom vi fram till att de skulle debiteras fastigheten- eller hur………………..

Man sen kom man iväg till arbetet – och kom igång – nytt kul projekt som startade idag och ett intressant lead på ny kund – spännande som fan.

De som läser här har nog märkt att jag har en trevlig dam i mitt liv, och är sådär underbart härligt kär – och det fräcka är att hon är lika tokigt förälskad i mig – så vi har det underbart. Tydligen så är det lite svårt att hantera för vissa individer – vilket kan vara lite tråkigt.

Jag har ju redan börjat skissa lite på en bok, en resa i mitt liv – troligen kommer den inte ges ut – men den kommer vara för min skull. Det är ju alltid bra med research – vilket jag håller på med hela tiden, stämma av datum mm – som jag samlar i en mapp.

Nu har dessutom kanske sådan tur att ni som uppenbarligen känner mig så förbannat bra – för ni beskriver mig för Anna, den ena historien mer spännande än den andra – ni kanske skulle kunna tänka er ställa upp på en intervju eller något – för dessa bitarna som ni berättar om har jag helt missat – och ska jag nu skriva en bok om mig så ska ju detta med oxå. Jag tror inte jag har träffat er någon gång, eller vet egentligen vem ni är – men uppenbarligen så känner ni mig – så därför vill jag gärna ha den informationen så inte det blir fel i boken.

Eftersom jag inte känner er – så kan ni alltid maila mig, skicka på FB, ringa eller skicka brev – eller varför inte skicka det det med magisk liten flygande fe – för mycket av skiten jag hört hör ju hemma i sagovärlden.

Naturligtvis tror ni att ni har sanningen, för det gör alltid idioter som inte kan kontrollera saker – de väljer att tro på vilka dumheter som helst – så länge de tycker det är smaskigt tillräckligt. Ni tror säker på hänt i veckan oxå – och tidningen en Ding Ding värld!

Dock är jag samtidigt lite stolt, för tydligen är mitt liv i vissa människors ögon så jävla spännande att man måste hålla på att rota i det  – och dessutom krydda det ytterligare.

  • Nix, jag äter inte barn!
  • Nej, jag är inte vampyr – tyvärr – hade tyckt det var kul, daywalker i så fall!
  • Det var inte jag som korsfäste Jesus – det var Romarna!
  • Nej, jag har inte grundat IS- lovar !
  • Nej, jag lever inte under skyddad identitet och är egentligen James Bond, tyvärr!
  • Nej, jag är inte kusin med Putin, även om det hade varit coolt!

Så, vill du nu veta mer – varför inte ta tummen ur feghålet och kanske kolla med mig innan du inbillar dig vara en jävla uppslagsbok i Johan Kaltenbrunner – för det är du inte!

Skaffa ett eget liv – eller varför inte en hobby, virka strumpor, tungkyssa en vithaj eller springa genom Rosengård med en SD-tröja.

Nix, nu mat, sen mys med min älskling!

Tack & Förlåt!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.