Ikea, sköna söndag och Sen blir det Schnitzel i afton!

http://www.lyxkrasch.se/januari-2015/ikea-skona-sondag-och-sen-blir-det-schnitzel-i-afton/

Så, vuxenpoäng – jag och Anna var på IKEA – idag , valde Älmhult har inte sett detta sen det flyttade – vilket jag inte visste att de flyttat – bara byggt om, så körde lite fel först – men det löste sig. 

Ikea är en av de affärer som jag anser har lyckats bäst med allt – helt sjukt bra – och tittar man närmare på köpbeteenden där – kan man bara gratulera.

Vi han bara in genom grindarna då första stoppet uppstod, Anna fann en hel pall med doft ljus, 4 olika varianter – och processen började – först ett grundläggande varv för lukta på alla. Varpå 2 st fick följa med på nästa runda – då vi luktade på alla igen – för de kan ju ha ändrat doft på dessa 23 sekunderna sedan sist. Nu såg man att Anna funderade och beslöt ta ytterligare ett varv, och naturligtvis lukta på alla igen – mycket metodiskt min Anna, lämnar inget åt slumpen – själv stod jag och halvhängde över vagnen – jag insåg ju redan i ett tidigt skeda vad som skulle ske.

Nu var Anna inne på varv 3 och luktade – det verkade som de fortfarande luktade som vid första rundan – jag ser hur hon förbereder sig för att fatta beslutet – och exakt det jag visste skulle hända – skedde så oxå. Hon tog ett av varje – dvs 4 ljus – och med tanke på att de kostade 6 kr st – förstod jag inte den långa beslutsprocessen – det var ju inte direkt en lägenhet i Spanien som skulle inköpas.

Så, vidare i denna butik med ett antal inköp, ändrade volymer mm – men tog oss levande till kassan och kunde styra färden mot hemmet igen. För mycket folk vi sängavdelningen – hade tänkt skoja lite där – men fick spara detta till en annan dag.

Uppackning och lite fika, sen är det dags för att banka lite kött så vi kan ha schnitzel i kväll – ett önskemål och det är alltid gott – sjukt gott.

Sen är det snart måndag igen – och vart fan tog denna helgen vägen – den bara försvann – som vanligt – men snart en ny igen. Veckan är full med kundmöten lite överallt i Skåne och sen kanske en projektstart på ett projekt som jag längtat efter – förutsatt att vi får till allt med personal mm – så det inte blir kattskit av det utan blir precis så bra som vi burkar göra det.

Nu ska jag kolla lite på rummet som skall byggas hos Anna – så vi kan få plats alla här då och då – så nu får ni fan hitta på något att göra – ut och gå en promenad eller busring någon!

Tack & Förlåt!

En reaktion till “Ikea, sköna söndag och Sen blir det Schnitzel i afton!

  • februari 1, 2015 kl. 3:16 e m
    Permalink

    ja…Entre’n på IKEA är ju 1000kr oavsett man vill eller inte 🙂

    Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.