Humor, vila från Darth Vader och lite annat skit som säkert retar någon!

http://www.lyxkrasch.se/januari-2015/humor-vila-fran-darth-vader-och-lite-annat-skit-som-sakert-retar-nagon/

Fan, har börjat se mig själv med en stor portion humor, här sitter man i soffan med en filt – Filt 2.0 – och precis smörjt in benen med tigerbalsam – har lite ont från helgens fysiska övningar – fan inte alltid bra att vara envis. Men, det blir nog bra – kan dock se viss humor i detta – jag har gått från hårt krökande, rökande och allmänt slapp bitter jävel till en helt annan person – hade 

någon frågat för ett år sedan att jag skull gilla gå på ett Corepass hade jag idiotförklarat personen – och sluta röka – varför ? Haha, det är ok att flina lite – för kan till och med köpa det från andra, för jag vinner ändå. Visst, allt är inte i mål – men resan har börjat och tagit fart. Bara en tidsfråga innan jag börjar källsorterar och handla ekologiskt – slutar väl som språkrör för MP – hemska tanke – passar det sista.

Nu är det vila i åtminstone idag – tror det bli i morgon oxå – får se hur mina ben känns, det får styra – har inte satt upp fasta tider utan kör mer på känsla och försöka få in 3 pass minst i veckan – tror det blir bäst så. Darth Vader är faktiskt tuff även när det gäller vila – så man inte skadar sig – ett av de beslut som skapar minst smärta. Gillas. Gillar min tigerbalsam oxå – skönt!

Ska bli spännande att se hur allt fortgår i The pain game 2015 – fler och fler verkar vara igång med olika träningar, kosthållningar och filosofier – må bäste Hen vinna. Men ni andra kan lägga er för team Darth Vader kommer ta hem det – och jag kommer ta hem titeln – Master of the pain game 2015 – så enkelt är det.

Har även klurat lite på de sista 6 månaderna – shit – har hunnit med en del – troligen gjort mer ändringar i livstil än vad många gör på ett helt liv – och nu börjar mycket sätta sig. Underbart, för jag mår bra som fan av detta – och troligen de flesta i min omgivning.

Naturligtivs har detta även retat lite folk, men som den ödmjuke individ jag är – Skiter jag högaktningsfullt i det – Retar det dig, bra – för då vet jag att det händer något – hade det inte blivit någon reaktion, hade jag undrat.

Gillade nyheterna idag – 2 svenska ISIS krigare har blivit dödade – ok, så det var Jöns och Per – från Asarum? – Nej, det var tydligen 2 somalier – som numera var bosatta i Sverige – ok de är svenska. Då började den tramsiga debatten igen – hur ska vi ta hand om de som åker ner och krigar med dessa tomtar som skär halsen av folk och saknar humor – enkelt!  Vi ska inte ta had nom dem alls – har de åkt iväg för kriga med ISIS – få är de inte längre välkomna hit – hur svårt kan det vara! Låt dem inte komma tillbaka – de valde – och då får de stå sitt kast!

Tack & Förlåt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.