Fuck this shit – vinter alltså, måste man älska alla samt vara artig mot idioter?

http://www.lyxkrasch.se/januari-2015/fuck-this-shit-vinter-alltsa-maste-man-alska-alla-samt-vara-artig-mot-idioter/

Fan, är trött på vinter och sånt skit – nu kommer alla säga vi har inte haft vinter – vi ska var glada för att det varit så milt. Nej, det är inte så det funkar  – bara för det inte har varit överjävligt och det dansat isbjörnar på gatan så tänker jag fan inte vara glad! 

Visst – det kommer säkert en sväng snöhelvete inom kort – så man kan hata det oxå. Men Vintern är så fin säger ni då – NEJ, vintern är totalt jävla meningslös – fyller ingen funktion alls – den är bara kall, blöt och mörk! Jag gillar inte kalla och blöta saker – det gör ingen, jo kanske om det gäller en svalkande dryck. Jag vill att växthuseffekten skyndar sig och vi kan få medelhavsklimat – men då stiger ju havet – Skiter jag i – får väl förtöja båten vid balkongen.

Jag är skapt för sol, värme och glädje – inte detta jävla manodepressiva väder – som får forna Östtyskland att framställas som ett jävla Disney World. – Lägg ner nu vinter – stick ingen kommer sakna dig!

Har börjat fundera mer och mer på det där med att vara artig mot alla, låtsas man gillar dem men i själva verket tycker att de så blåsta så man har fullt upp med att hålla tillbaka sarkastiska kommentarer – till den milda grad att man glömmer andas. Är det egentligen sjysst, är det inte bättre att bara precis säga vad man tycker – och självklart får ni göra så mot mig – men helt ärligt. Ni vet ju själva – man går att retar sig på en och måste kanske till och med sitter med på fikan – utan säga något  – för vi är satans rädda att de ska tycka illa om oss –  alltså är vi oroliga för att någon som vi själva har klassat som idiot – skall tycka illa om oss och kanske inte vilja umgås – Hmmmmm……… Vänta, hittar inte direkt något problem med det? Gör ni?

Nu finns det kanske tillfällen där man får spela med – för andras skull, familj mm  – mina barn kan ju bli upprörda om jag typ idiotförklarar deras favoritlärare – även om jag kanske hade tyckt det var rätt!

Min poäng är att vi ska ju springa runt och älska alla – men det gör vi ju inte – seriöst – jag kan räkna upp en hel hög människor som jag troligen har varit/är trevlig mot som enligt mig inte direkt tillför mig något – varken mentalt eller på annat sätt – eller för att alla ska förstå – de är idioter – spritt språngande galna och borde vara inlåsta tillsammans med likasinnade.

Nu är det så att jag inte har dessa känslor om alla – men det finns ett antal – och eftersom jag fortfarande inte har tagit steget fullt ut – så kan ni ju nu fundera på nästa gång vi ses om jag är artig eller verkligen gillar dig!

Tack & Förlåt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.