Frustration på alla plan men satan vad det blir bra till slut!

http://www.lyxkrasch.se/januari-2015/frustration-pa-alla-plan-men-satan-vad-det-blir-bra-till-slut/

Så, tisdag – tidigare kallat den onda dagen i veckan – numera kallas den för mystisdag – lek med snören och Darth Vader! – Återkommer till det. dagen började med att man gled in på jobbet i sista sekunden – skulle ha med mig lite prylar – dags att flytta till våningen i staden – efter en vecka på landet – ( Helgedal) – inser att trots att man inte är hemma så samlas det damm – mystiskt!

Ett snabbt morgonmöte och sen i gång – mycket i huvudet nu och mycket frustration börjar samlas i min skalle – jag hatar att vänta – är rent ut sagt skitkass på det. Hatar samtidigt att inte veta vad som sker näst – utan man kan bara vänta – ja, det är en dålig egenskap kanske – men det är jag – visst, jag kan tona ner den till en viss gräns – men bara till en viss gräns.

Detta kan naturligtvis skapa förvirring och sända signaler att jag är på dåligt humör – det är jag inte generellt, orkar inte vara på dåligt humör – men ogillar att inte kunna planera in saker. Skit samma – som alltid löser det sig. Bara ladda om och intala sig att skit i det du inte kan påverka och lägg energi på det du kan – ta en paus att fundera så du ser vilket som som är vilket.

Var en runda i Helsingborg – träffade en mycket trevlig marknadschef på ett stort företag – kul när man hittar människor med samma tänkt  – och samma driv – brukar bli bra då, ska bli spännande detta. Väl hemma har ett av mina projekt – som jag ser som ett skötebarn återigen utvecklats i rätt riktning – ska bli så härligt att avrapportera detta till kunden – en satans succé helt enkelt – sjukt duktiga har mina kollegor som ringt på detta varit – ruskigt imponerad – inte ett lätt projekt – men här visar vi att vi är lite bättre än alla andra – igen!

Dagen gick så fort, så Darth Vader fick hämta mig på jobbet – för nu var det ju dags för mystisdag – TRX – ( står för Tokigt rolig xersice ) – men idag hade denna normalt sätt så älskvärda Darth Vader ( ja, det dryper av sarkasm) hittat på lite roliga övningar – med roliga menar jag att det måste ha sett skitkul ut när vi skulle byta mellan dem – för det var massa att tänka på – så det där med vila – tja…. de 10 sekunderna som man vilar gick åt att hitta nästa position – stort tack till Micke – ( Luke Skywalker = god) – för all assistans.

Jag hade en vision idag – för det sjukt bra sist – idag skulle vi minsann ladda järnet – och det gjorde jag – tills mina muskler helt enkelt sa stopp – jag menar stopp – inte för jag var lite trött och gnällig utan för de helt enkelt inte lydde – de sket högaktningsfullt i vad min hjärna sände för signaler till dem – de bara vände sig om och gav fingret åt hjärnan – jävligt frustrerande – men har en känsla att min mage mm kommer ge sig till känna i morgon tyo – men snart dags igen – för det finns ingen väg runt – bara igenom.

Trots vissa onda och orena tankar som gick till Darth Vader – måste jag säga att hon är sjukt bra på peppa och stötta – samt hjälpa till så man får ut max – ruskigt bra och är ytterst tacksam för att hon backar upp mig i detta – det skall belönas med en måltid inom snar framtid innehållande typ en veckas kaloriintag – men vilka smaker – vilka smaker.

Nu lite käk med grabben och sen duschen – kommer bli lite skumt att sova själv nu efter en vecka hos Anna – saknar det redan – Puss min älskling!

Tack & Förlåt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.