Fredagsmys på nytt sätt – har jag tappat förståndet – mat hos Älsklingen är ljuspunkten !

http://www.lyxkrasch.se/januari-2015/fredagsmys-pa-nytt-satt-har-jag-tappat-forstandet-mat-hos-alsklingen-ar-ljuspunkten/

Så, fredag och dags för fredagsmys- ska bara handla lite godis, läsk – hämta pizza mm – så är det nog för många och hade nog varit för mig oxå för ett par månader sen – men inte idag – ! Idag består mitt fredagsmys av ett Corepass, som den alltid lika hurtiga Darth Vader har satt ihop – alltså troligen lämpad för diverse vältränade individer – inte sådana som mig själv! 

Seriöst, hade någon sagt detta till mig för en månad sedan hade nog personen i fråga, gråtit och fumlat efter ångestdämpande medicin efter min blick samt efterföljande ironiska och troligen direkt elaka kommentarer – men inte nu! Nu, ser jag fram emot det- troligen har jag blivit förgiftad av något eller har aliens kidnappat mig – bytt ut min personlighet mot en dåres som ett socialt experiment – måste vara så.

Tack och lov ska vi direkt till Anna sen, varm dusch och blir bjuden på mat – har tom hört det ska bli chokladtårta oxå – JA – det får jag äta efter det jag ska genomföra – så pip inte där ni ligger med ena handen i chipsskålen och den andra grävande i tacobuffén – med ni sörplar Coca cola ur en spann !

Ska bli nice – gillar bli bjuden på mat – älskar träffa Anna !

Sen är det helg, typ ….. för i morgon har Darth Vader kommit på att vi ska springa – eller rättare sagt jag kom på det – Hon kom att vi ska springa Linnérundan – 7 km – så troligen kommer ni se en Ambulanshelikopter cirkla runt träsket i morgon fm – kanske några gamar oxå ! Det går bra nu…. Spärrar vad är det – ta det lugnt och bygg upp det långsamt – NEJ – All in, smärta är en högre form av njutning!

Ska bli kul att se hur söndagen går – eller kryper menar jag ! Men satan vad det ska bli kul när resultaten kommer – för kommer inte de efter denna insatsen så blir jag nog deprimerad – eller troligen spritt språngande galen – och kör hårdare – är ju som en dålig pittbullterrier – kör allt in i kaklet !

Nej, ombyte nu -cykla till Öllsjö i skitväder för ha fredagsmys – så ni andra njut av era värmeljus, chips och taco – bara njut av dem – tänk inte på oss – nej….. ego!

Tack & Förlåt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.