Fredag – äntligen – sliten i dag och jävligt trött på svensk politik – Töntar!

http://www.lyxkrasch.se/januari-2015/fredag-antligen-sliten-i-dag-och-javligt-trott-pa-svensk-politik-tontar/

Fredagen har anlänt, efter en dag som startade hos min norske Kiropraktor – som i sin tur konstaterade att jag läker bra, men ska vara försiktig ett tag till, bara träna på med det som känns bra – springa var inte på tal ännu. Men det går på rätt håll, strunt samma – finns massor med annat man kan göra – Kast med dvärg till exempel! 

Sen blev det jobb, i klädd min Orange One-piece – som skapade viss uppståndelse och applåder – vilket mottogs med ödmjukhet, nej – självklart inte – jag är inte ödmjuk – jag är skitbra!  Vi hade extra fint besök på jobbet i dag – Moa, dottern till en kollega – sjukt kul med 4:a åringar – man kan lära dem massor, kanske inte sådant som föräldrarna lär dem – lite mer åt andra håll – dessutom hade jag en godisklubba på mitt skrivbord, som jag fått av en ekivok arbetskamrat – föreställande en – tjha……. ni kan gissa -…….. inte -………… Naturligtvis en erigerade penis med ett leende ! Lite som en skämtsnopp!

Eftersom Moa skulle hem till en kompis i kväll och äta godis, såg jag det som min plikt att skicka med denna – kan bli hur kul som helst – kanske inte för Moa´s mamma och pappa som kan behöva förklara – men lite kul var det …….. Ja, det tycker ni oxå!

Sen bara iväg och handla lite – innan man började fixa lite käk – Färsbiffar med fetaost i – ja, det blev ok.

Så, låt oss nu håna lite politik och korkade journalister igen – det tar ju för fan aldrig slut. Veckans mest korkade jättenyhet – Birro äter lunch med ledningen i SD – och vips har idiotblaskan AB fått för sig att han skall ingå där – seriöst – de åt lunch? Genast fick Birro några gig inställda och sen skall han tydligen blivit portad från den krogen – ja, så är det i numera.

Veckan stjärnskott i korkade idéer går helt klart till allas vår Annie Lööf – seriöst, hon har klurat ut detta nu – vi behöver bostäder till de som nu kommer som flyktingar – de ska inte behöva bo på flyktinganläggningar – fan, hon är smart! Så, hennes lösning är att man skall bygga ”billiga” enkla  bostäder i kommunerna – och det skall man göra fort! Jaha! Jag undrar vem som skall bygga dessa – staten eller privata aktörer ? Måste var skitkul att bara kunna säga sådant och sedan typ – ja, det är ju inte jag som skall bygga i alla fall! Bra, jobbat – vi behöver bostäder till människor – det hade vi fan aldrig kunnat komma på själva utan Annie!

Sen har tydligen Hägglund kastat in handduken i KD- jaha, han kommer vara saknad – han har ju ändå varit med i 11 år, och har faktiskt åstadkommit……………….. Wait for it…………………………….Just det – jag kan fan inte komma på något! Har fick beröm för att han Twittrar bra! Jaha, vi tackar för denna tiden med max 140 tecken!

Roligaste var när vattenfall sopade till Åsa ”från helvetet” Romson – de tyckte hon skulle hålla tyst om kärnkraft tills de hade bestämt sig och påtalade att kärnkraften bär sina egna kostnader – varpå den rabiata Åsa svarade – INTE om man räknar in eventuella olyckor i framtiden! Jaha, Kanske vi ska höja biljettpriset på tågen för täcka eventuella urspårningar i framtiden oxå – eller höja priset på nötkött ifall det kommer en släng galna kosjukan !

Åsa ” från Helvetet” Romson är inte enligt min mening den dummast människan i världen – för det kan jag inte avgöra – har inte träffat alla människor – men på min lista är hon fan bland topp 3 ! Tönt!

Folkpartiets ordning och reda minister – Björklund – började mumla om språktester igen – det kommer med jämna intervaller från dem – men med tanke på våra skolresultat kanske vi ska vara försiktiga så vi råkar utvisa massa stackars infödda från Flen eller något – nu vet jag inte hur han hade tänkt – men kunde ju vara så!

Nu är det kväll och nu skiter vi i detta – ha det underbart och kom i håg att krama någon – för det mår man bra av!

Tack & Förlåt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.