Fan – håller på förvandlas till myspappa! – Familjemys på hög nivå – Transformering !

http://www.lyxkrasch.se/januari-2015/fan-haller-pa-forvandlas-till-myspappa-familjemys-pa-hog-niva-transformering/

Så, vad fan händer – har varit på Lidl, till och med tänk ekonomiskt när jag handlar mat – Seriöst – vad händer – sen till Maxi, för fixa det sista – fick en lista från diverse människor i min omgivning – och jag ………. bara gjorde det – typ sprang och letade efter önskemål – vem är jag, någon typ någon med afrikansk bakgrund med rättigheter som i gamla södern i USA !

Hmmm… de sista 6 månader har jag transformerats från ett krökande vrak till att i dag till och med köra Volvo S60 – Volvo S60, fan måste skaffa en keps så det komplett detta!

Dagen började dock med lite mer trendiga inslag, den traditionella lördagsfikan på Waynes – med Malin – då som en blixt från klar himmel uppenbarar sig den försvunna kvinnan – Johanna med Moder ! Skitkul, Därefter blev diverse inköp och handling – då matlagningen föll denna mannens lott idag – så bara ta i det.

Rätt coolt laga mat nu  – vi är 7 normalt och idag ytterligare 2 – tur man viss vana från krogbranschen. Har dessutom sällskap i köket av en brutal hund, Lady – kvarterets skräck – vi snackar tuff, hård och bestämd – tja….. inte riktigt – har faktiskt sett större råttor – men hon e skitsöt! Se bild, så såg hon ut när hon klev i en musfälla – skojar bara !

Nej, nu är lördagsmys – så nu skiter i jag i er – ha en underbar afton och glöm inte hångla – för det mår man bra av!

Tack & Förlåt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.