Facebook, vänner och humor på alla vis!

http://www.lyxkrasch.se/januari-2015/facebook-vanner-och-humor-pa-alla-vis/

Jag älskar facebook, hymlar inte om det utan ser det som en av de bättre uppfinningar sedan färg-TV och antibiotika – helt klart. Potentialen är brutal och möjligheterna oändliga till att skapa självkontrollerade dokusåpor utan dess like. 

Jag är inte fri från synd, älskar kasta ur mig saker där som skapar åsikter och reaktioner – för det är just det som FB är till för – skapa turbulens  – Dessutom kan man lägga ut typ 5 år gamla artiklar och folk går igång som galningar. Hur kul som helst – med rätt upplägg kan man nog fan få folk att tro Quatar har köpt Pyramiderna och flyttat dem till Paris – kommer säkert bildas typ 50 olika grupper mot detta – humor.

Seriöst – FB är inte ett nytt fenomen – det är bara en bättre plattform för det som alltid funnits – tidigare hade frisörer, lanthandeln och torget samma funktion – man fick det senaste skvallret och lämnade själv det man fått från granbyn – enkelt. Nu behöver vi bara öppna telefonen – och genast sköljas över med allas mående, ett par selfies – gärna tagna med utslaget hår, lätt putande läppar och med ett filter som slätar ut ansiktsdragen – snabbt följt med ett par klatschiga fraser – gärna hämtade från någon bra citatsida. Fine, det är kul – jag är likadan – för det just detta FB är till för – ha kul, leka och skoja – det är ju inte direkt en ny bibel vi håller på med.

Naturligtvis skall detta alltid blandas upp med viss mystik – Som jag har haft en bra dag! ( o inget mer) Ok, din dag har varit bra! Eller favoriten – Fan vad jag mår dåligt – sen knäpptyst i två dagar  – så man börjar undra om personen gått och tagit livet av sig.

Det har dykt upp ett nytt nätverk – där det inte skall finnas reklam med mera – och man blir inbjuden – ja, det är jag och är medlem – ska bli kul hur det utvecklas – Ello.com – än är det inte så där spännande men idén är cool.

Funderat en del på det med FB vänner  – det är ju en kanonplattform att hålla kontakten och följa varandra vad som händer – det finns ju lite olika inställningar – man kan publicera offentligt, vänner , nära vänner ( man får nog göra en lista då) och särskild – hur ska man använda dessa – personligen skiter jag i vem som kan läsa vad jag har att skriva – men hur gör ni andra?

Man kan ha skitkul med detta – för man kan lägga ut en uppmaning att alla ska skicka något till en polare  – som inte kan se vad man skrivit – kan bli humor idet! Har testat – funkar kanon!

Jag fick en skitkul bild från en riktig vän häromdagen – ligger med här – blev stolt för den som skickade den menade att den påminde henne om mig – hehe typ!

Nej, nu ska jag läsa in mig på ett nytt pass jag fått från Darth Vader – så jag kan hålla tempot uppe när jag inte hinner med de pass jag vill – bara köra på!

Tack & Förlåt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.