Evolution, trött måndag och lite vilda västern i Byn!

http://www.lyxkrasch.se/januari-2015/evolution-trott-mandag-och-lite-vilda-vastern-i-byn/

Måndag, satan vad jag har varit seg i dag – sådär som man ska bli förkyld. Men tror inte det – för jag brukar aldrig bli riktigt förkyld – bara första steget – lite gnällig, sen frisk igen. Det blir bra ska ni se – har ju träning i morgon, och Darth Vader har tydligen hittat på något kul – fick en konstig fråga från henne angående morgondagens program – Tror du kan hänga i i benen, om vi inte belastar fötterna för mycket ( inflammationen) – Hmmm…… var inte riktigt säker på vad rätt svar skulle vara ……..

men svarade att det kan jag nog testa – med viss rädsla i kroppen – och lite funderande om det var typ ett skämt? Typ kolla om jag gick på vad som helst.

Lite senare dök det naturligtivs upp en utmaning i vår lilla FB-grupp, för nu har Henke vaknat till liv på allvar och ska köra så det står härliga till – dubbla pass och massa annat. Så nu hade geniet kommit på att vi skulle köra ett Core-pass i ……………… Tivoliparken på lördag – typ alltså nu på lördag – februari – seriöst! För naturligtvis skall vi inte utnyttja det faktum att vi betalar för en uppvärmd träningslokal med alla möjliga och omöjliga redskap – Nej, vi ska lägga oss i ett nollgradigt, lätt ler/snöigt område – med ett gäng frusna ankor som åskådare – en lördag em. Detta är alltså skapelsen krona – vi har tagit oss hela jävla vägen från ett gasmoln – till att bygga rymdraketer – för att genomföra någon form av underhållning till Ankor, ett par uteliggare och en förvirrad tant kanske !

Ni hör ju själva hur dumt detta låter – men så är det när man sätter ihop lite människor med ambitionen att träna – gärna som vi i medelåldern och med mer ambition än verklighetsförankring.  Nu är jag exakt på samma nivå, men lärde mig snabbt – smärta är en ruskigt bra lärare så jag undviker nu alla dessa extrema ideér – kör mitt race, i min takt och med mig som huvudcoach – sen suger jag in all kunskap jag kan från Darth Vader – men jag beslutar själv.

Så här långt har följande utmaningar strömmat genom gruppen, Ringsjön runt ( på cykel) 12,5 mil i maj – En löparehistoria i Kalmar, i juni om jag inte minns fel. Ett annat lopp ( löpning) i juli – 5 kilometer så det kan funka. Det har förekommit rykten om Vättern runt oxå – osv osv.

Så varför satsar vi inte på bestiga Mount Everest i Augusti, utan syrgas ridandes baklänges på en full Jak! Kunde ju vara kul……….. eller?

Jaja, det kommer nog fler utmaningar, fler ändrade inriktningar på träning alltefter nya rön och nya intressen – det blir nog bra, jag har mitt mål klart i siktet – jag skall hela tiden bli lite bättre – om det tar 3 månader eller 3 år skiter jag i – men det kommer bli bra. För detta är inte en tävling till midsommar för mig – detta är ett sätt att lägga om livstil och få in träning naturligt i vardagen på en nivå där jag mår bra – så svårt och så jävla enkelt är det!

Läste precis att vi har haft lite skottlossning i Byn, tydligen en lirare skjuten i båda benen nere vid järnvägen typ – ja, vad säga – verkar vara lite Malmö light idag då – och vi kommer få vänja oss – det kommer inte minska tror jag. Tyvärr, bara öka – och vi kommer bli mer och mer avtrubbade – för i början när det sköts i Malmö var det stora nyheter – nu är det mer – Jaha, idag oxå – nu behöver vi lite sprängningar för att reagera. Med tanke på att offret tydligen var skjuten i båda benen så var det väl någon som var sur på honom.

Det kanske vi får reda på eller inte – så länge de ger fan i skjuta på mig – så är jag nöjd.

Nu blir det lite film, lite te ( ja, jag har börjat dricka te – så sluta flina) – och mys på Helgedal, I morgon är det dags för city igen – med store grabben och sedan även den yngre. Det skall bli så mysigt det oxå.

Så, have fun och ta det försiktigt där ute – de skjuter på folk i byn – så stanna hemma och kramas istället 🙂

Tack & Förlåt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.