En helg tillända, varit på House of Pain igen och tyst här hemma!

http://www.lyxkrasch.se/januari-2015/en-helg-tillanda-varit-pa-house-of-pain-igen-och-tyst-har-hemma/

Så, en helg till avverkad – måndag i morgon, sen var det tydligen röd dag igen! Seriöst, klumpa ihop dem snart så vi kan få upp lite tempo igen! Helgen har varit mycket trevlig, men alla inslag en bra helg behöver – Mat, kärlek, mys och ja, tom lördagsgodis!

Han dessutom med att röra på mig – känns sjukt bra – lätt jogg igår och idag fick jag en runda av Darth Vader – shit, det tog – ni vet när man beordrar sin muskler att utföra något, och de typ har kopplat ur sig från nervsystemet – och inget händer – där var vi idag! Ska på det i veckan igen – satan vad jag ska klara detta – sen ska jag hitta något jag ta Darth Vader i – just nu funderar jag på typ Luffarschack – eller Yatzi – men ska hitta något!

Har varit mycket mys i helgen – goa frukostar och massa mat med omsorg – njutit fullt ut. Har ju varit mycket helger mm så spenderat mycket tid med  Anna m fl – så det är tyst nu i lägenheten – hemskt tyst – saknar lite rörelse och liv!

Nu kommer ju grabbarna snart så det börjar röra sig, eller åtminstone lysa från fler skärmar som skapar liv – typ!

I morgon blir det vila – sen blir det nog ett pass på tisdag av någon form – känns så nu – får se hur kroppen är i morgon – den store grabben springer så ska se om vi kan köra ihop – just nu hänger jag inte på, men snart ska han få en match  – eller……….

Har skaffat det där Netflix, verkar rätt bra – får se om det får stanna – nu blir det lite koll på vad de kan erbjuda – under en filt i soffan, med en liten skål nötter – och bara njuta – trots saknad av Anna

Tack & Förlåt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.