Det blåser, firande av fader och enkla regler i livet för ditt eget välbefinnande !

http://www.lyxkrasch.se/januari-2015/det-blaser-firande-av-fader-och-enkla-regler-i-livet-for-ditt-eget-valbefinnande/

Så, lördag – egentligen skulle det innebära löpträning i morse – men det flyttades till söndag morgon, mer terräng då – nerblåsta träd , välta bilar och kundvagnar – blir mer som en hinderbana. Dock ska det bli skönt, behöver sträcka ut efter gårdagens pass – och återigen skall jag lova inte kalla vissa saker för nedvärderade saker – Lek på matta, dvs ett kortare corepass – är inte lek på matta – det är mycket jobbigt, och det känner jag idag – men på ett skönt sätt – mage, axlar bröst är jämnt utsatta – så i pratar den där träningsvärken som är skön, man har gjort något bra – underbar känsla. 

Lite tufft blir det framöver för eftersom jag nog är den i den gruppen med lägst grundträning och har längst resa att gå – så kommer nog tempot skruvas upp efterhand – men bara bita ihop – så de andra har nog inte samma träningsvärk som jag har – men det struntar jag i eftersom vi egentligen bara tävlar mot oss själva – extra tack till plågoanden Micke – orden Ner med rumpan m fl – ekar fortfarande i huvudet – vaknade i natt och pressade röven mot madrassen i skräck – men det var bara en mardröm. Jobbar med att inte ryckas med i något som inte är bra – funderade på uttrycket – Man tävlar mot sig själv, kanske man ska säga att man tävlar med sig själv – låter trevligare.

Hann med en fika med Malin, den traditionella lördagsfikan – vi hade en kanon fika idag – har hänt en del i hennes liv och vi skrattade – och var lite sorgsna på ett härligt sätt – underbart att kunna vara så med varandra – bara rent ut sagt härligt!

Därefter var det dags att fira min fader, som har den trevliga vanan att fylla år varje januari – mat och skratt – hur trevligt som helst. Min onde bror var där med sin trevliga sambo, måste säga att hon har bra pli på honom – han klär i rosa gagball – men så länge han är lycklig, eller rättare sagt lydig är det bra.

I dag fick jag massa gilla på en bild jag la upp för länge sedan – My Life, My rules – vet inte varför det kom i dag. Ämnet har varit aktuellt ett par dagar och kan appliceras på mycket i livet – ja, som det säger – My Life, My rules ! Nu ska man inte tolka innebörden att det innebär att man kan göra vad fan man vill och alla skall anpassa sig – för då är man fel på det.

Det innebär att jag sätter det regler som gäller mig, vad jag vill, vad jag gör och hur jag skall vara – utifrån det skapar jag en plats inom mig som är mitt center – som guidar mig i livet. Skapar du du det så det är stabilt, och du känner dig bekväm i dig själv – då kommer det bli underbart – för då möter nya saker med en helt ny säkerhet – med nyfikenhet och med intresse .

Du vågar fråga om råd, du finner nya vänner och vågar stänga dörrar som skall stängas för de stör din balans. Ja, du har rätt att stänga dörrar för det är ingen allmän rättighet att vara med dig och vara din vän – nej, det är ett val, ditt val. Du är ditt universum och du är centrum i det – låter egoistiskt – men är inte – för ett universum i balans skapar balans runt om sig. Så varför inte skita i alla som vill styra ditt universum – och ta kontrollen över det – sen kommer du automatiskt dra till dig andra himlakroppar som vill vara hos dig och som du trivs med.

Egoism är bra om det innebär att du bygger dig stark för att ge av dig själv till de som vill ha och behöver dig – för då får du tillbaka. Sen är det ok att säga nej, för att säga nej kan ibland vara bäst – även om det känns fel. Gå din väg, men låt andra följa med som vill – inte av tvång eller annat – alltid av fri vilja !

Tack & Förlåt!

P.S – fick ett extra pass från Darth Vader till i morgon – Hmm…… Var fan är Luke Skywalker när man behöver honom – NU D.S

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.