Dansband, Kladdkaka och kl 03.00 på krogen – då de sluga kryper fram!

http://www.lyxkrasch.se/januari-2015/dansband-kladdkaka-och-kl-03-00-pa-krogen-da-de-sluga-kryper-fram/

Fredag – äntligen – men det blir lite jobb i helgen – har projekt start på måndag morgon och det är lite smått att fixa – härligt! Hade fredagsfika idag – har vi alltid, vi skriver vad vi önskar och har dragning – eftersom de flesta verkar gilla dansband och chokladtårta. 

Jag verkligen älskar min arbetsplats, men som alla arbetsplatser har den vissa saker som borde vara reglerade i lagstiftning – alltså förbjudna. En av dessa är att människor som gillar dansband och schlager ges kontroll över den musik som skall spelas. Nu ska vi inte döma de som gillar just dansband,  men det måste vara något märkligt med  dessa människor – för de älskar att 200 olika band, med varierande kostymer – fyllda med paljetter och gärna i pastellfärger i exakt samma tonart producerar typ ett par tusen låtar som låter exakt likadant.

Huvuddragen är enkla, Rosor, Kärlek, Brusten Kärlek och Djupbruna ögon! Dessa 4 uttryck kombineras i en oändlig mängd – dock alltid framfört i exakt samma stil musikmässigt.

Har man utsatts en längre tid för detta så känns det lite som det är ett psykologiskt test man är med – kanske det är den militära underrättelsetjänsten som kollar om klarar av tortyr. Vad vet jag, ! Idag var en sådan dag – och för att ytterligare förstärka känslan av hjärndödhet så blandar man upp skiten med schlager – ja, tydligen är det Mello igen – denna samling tondöva författare, avdankade folkparksstjärnor och en flock stand up människor som skall bredda sig.

Ingen skriver sin egen musik utan det är typ 3 st – samtliga sitter troligen på någon form av sluten psykiatrisk avdelning och detta är någon jävla terapi för att komma i kontakt med sitt inre – tro mig – det är inte friska människor som gör dessa melodier.

Har riktig jävla tur så vinner någon som Sean Banan eller Pontare – som sedan kan förmedla bilden av svenskar i resten av världen – kanon, nästa gång man reser är vi kända för Pontare, Zlatan och vikingarna ! Kul!

En dag skall jag hacka detta musiksystem och köra Sinatra en hel jävla vecka. Den som närmar sig kontrollen kommer glidtacklas in i nästa århundrade – bara så ni vet!

Till fikan blev det wienerbröd – det är oftast kladdkaka som vinner – jag skrev räkmacka på min lapp – nästa vecka skall jag skriva kebabtallrik – kommer bli skitkul om jag vinner !

Vid denna fika – som efter vissa matematiska fel kunde avslutas så alla fått lite wienerbröd, då det är en viktig sak att alla får – eller…..

Då satte vår egen lilla partypingla i gång och menade att garderobspersonal på krogen är slöa när man ska hem. Seriöst, har jobbat där – det finns inget hellre vi vill än bli av med de apfulla, korkade människorna som står och letar i sina trosor efter brickan – för sedan bli pissförbannad – på personalen att de inte hittar den . Börjar yla om att de ska jackan i alla fall -medan de messar till sista chansen ligget – och får reda på att jackfan hänger på ett annat ställe som hade fri entré – för lägga 20 spänn i garderoben är dyrt.

Detta efter ha i sin snålhet snott slattar hela jävla kvällen och sprungit ut – in hela tiden tills sin gömda tetrapack vin för 37 kr – samtidigt undrande varför det smakar som kattpiss med en skvätt vodka i – ja, visst slöar personalen för ni är ju så satans trevliga att prata med i detta apstadium så det vill man inte missa för något i världen .

Så, ut med er nu och uppför er på detta vis, er kvittar det ju era minnesbilder är ju borta så fort ni spytt färdigt och bäddat ner er på toa med en ball toapapper som täcke – de som stod i garderoben försöker somna och hoppas att i morgon kommer det bli en bättre dag – men vet redan att det inte blir det – nej, där står ni igen – lika dryga och korkade!

Ha en mysig fredag – det skall jag !

Tack & Förlåt!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.