DÅ var det helg igen! – struligt med helger nu – energi till vettiga prylar!

http://www.lyxkrasch.se/januari-2015/da-var-det-helg-igen-struligt-med-helger-nu-energi-till-vettiga-prylar/

Så, tydligen fredag – Hmm….. kändes lite måndag när man gick upp, men det var ju bara en bluff – fredag direkt. Bra koncept på veckor – inför fler fredagar! Lugnt fortfarande på jobbet  – blir mer ös nästa vecka – tack och lov!

Men gillar det med helg igen – även om det inte är några jätteplaner gjorda – ska försöka ta mig ut en sväng i morgon för springa lite – så man kan underhålla träningsvärken, har man nu väl börjat få sådan så får man ju underhålla den. I kväll blir det bara mys – med den självklara personen i mitt liv – Anna, – bara vara och inte massa planer.

Sista tiden har varit intressant och spännande, shit vad det finns många experter på livet – helt jävla magiskt. Det finns så mycket kunskap därute hur man skall leva, hur man uppfattas av andra samt hur man bör vara för andra skall uppfatta en på ett sätt som de som vet tror är bra! Seriöst, hoppas ni hör detta dryper av ironi – för om du inte märker det – så saknar du förmåga att förstå ironi – vilket gör att du är korkad! Ledsen – men så är det!

Känns det bra – gör det ( om det inte bryter mot lagen) – så enkelt är det! Nej, det är inte svårare – för det är enkelt! Lägg energi på det du kan göra något åt, slösa inte energi på saker du inte kan påverka genom stånga dig blodig mot en vägg – och funkar det inte på det sättet du tänkt – gör om på ett nytt sätt! Hur jävla svårt är det – skitsvårt, jag gör samma fel om och om igen ! Men har faktiskt börjat bli bättre på att fokusera nu – för det sparar tid.

När man kommer till den punkten i livet att man mer bryr sig om hur man själv mår än hur andra uppfattar dig – då har du nått en underbar position – en sort frihet som är härlig.

Så, varför inte bara skita i vad som är så rätt och fel – dvs råden från de som försöker leva ditt liv åt dig, troligen har de inte tillräckligt med stake att ta i sin egen skit utan väljer därför fokuserar på andras – för där kan man tycka utan behöva ta ansvar.

In i duschen nu, fixa lite smått till kvällen och sen bara njuta i stormen – dock inomhus tänkte jag – och bara ha det gott  och har du problem med det – fortsätt med det eller gör något åt det! Alltså inte göra något åt mig, utan lägg hellre den tiden och energin på dig själv, för jag lyssnar mycket sällan – för jag vet hur jag vill leva mitt liv!

Happy fucking Weekend

Tack & Förlåt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.