Avbruten resa, typisk tisdag och falsk Pasta Carbonara!

http://www.lyxkrasch.se/januari-2015/avbruten-resa-typisk-tisdag-och-falsk-pasta-carbonara/

Tja, har en i min omgivning som inte gillar tisdagar – har egentligen aldrig förstått varför – förrän i dag, Tisdagsdemonen slog till med hela sin mörka kraft – i ett organiserat veritabelt helvete slog till med sin fulla kraft – en dag som egentligen skulle flyta på som planerat. Men Tisdagsdjävulen hade en helt annan agenda………… Fuck it……. 

Dagen började med träningsvärken från helvetet i benen, såg ut som en 97-årig gubbe i rullator när jag hasade runt – för sedan få stopp i ett projekt för lyckas tack vare kreativa människor komma igång igen – in i bilen – mot Helsingborg – kundmöte, förbi Hässleholm så blev det inställt – tillbaka till kontoret – fortfarande skitont – tro mig, mina tankar kring träning rörde sig inte direkt kring välbefinnande – utan snarare död och pina!

Efter lite jagande så började det lossna – bra möte bokat på intressant kund – lite flyt, sen lunch – haltade bort till Yllan, Malin – lite allmänt gapflabb – sen tillbaka – fick tag i en länge eftersökt klient – hade tisdagen vänt, rent generellt nej, fortfarande på minus.

Ni vet en sådan dag som inget funkar och allt känns fel – irritationen ligger ute på huden och minsta lilla felsteg kan utlösa ett inferno – tur man inte handhar kärnvapen en sådan dag – då hade troligen minst ett par ovänligt sinnade nationer rykt, – tro mig har en lista.

Drog från jobbet lite tidigare – kände det inte funkade längre lika bra när det inte funkar fullt ut. Tar igen det i veckan – hade lite kvällar att vara iväg på oxå.

Packade övernattningsprylar och i väg till Helgedal – Anna, lite falsk Carbonara – köra runt och  lägga ut inbjudningar till yngsta tösens födelsdagskalas – kan många nya namn på gator nu. Jag har fått en underbar present idag – en morgonrock som jag kan ha här – underbart, känns som ytterligare en bekräftelse på att vi har hittat rätt!

I morgon är en ny dag – det är onsdag – och det finns ingen onsdagsdemon, och finns det skiter jag iden – för jag är omstartad och uppdaterad – Version – glad som fan!

Tack & Förlåt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.