Ändrade Värdegrunder, bra – men ändrar din umgängeskrets – typ!

http://www.lyxkrasch.se/januari-2015/andrade-vardegrunder-bra-men-andrar-din-umgangeskrets-typ/

Så, då var man hemma i stan igen efter nästan en vecka på Helgedal – härligt att träffa grabben – men tråkigt att inte hänga med Anna – så är det tyvärr ibland! Kvällen får bli kort och sen sova bort lite mer smärta – är pisstrött på det nu – tar på krafterna och gör en lite sur. 

Mycket som händer nu, och mycket kvar att hända – har ju lixom lagt om hela mitt liv i en ny riktning – det börjar kännas i det mesta nu. Nykter, rökfri och sen började idioten träna – tja, 2 av 3 funkade så här långt – men kommer snart igång med träningen. Min Darth Vader hittar hela tiden på övningar som funkar med behinneinflammation – snällt !

Har funderat mycket under  de senaste 6 månaderna – och det kommer nog ta många månader till innan alla bitar är på plats. Har fått nya vänner och nya som gamla vänner har försvunnit, inte av osämja utan bara glidit ifrån – tror det kan var så – och mycket är nog baserat på mig. Jag är inte samma Johan längre, jag utvecklas hela tiden. Vissa kan då tycka jag inte fungerar med dem längre, och det kan stämma för mina värdegrunder har förändrats mycket – och det brukar vara det som håller samman vänner.

Nu har inte allt ändrats – fortfarande Ironisk, uppkäftig och pain in the as med jämna mellanrum. Får ibland känslan av att vissa uppfattar det som jobbigt att jag ändrats – det liksom stör deras världsbilder – men är bara en känsla.

Nu är det ju så att jag väljer de vägar jag bedömer rätt för mig och de som står mig nära – den inre kretsen som är de som är viktiga för mig. Innebär det att jag förlorar någon på vägen så ser jag inte det så  –  jag ser det som vi då valt olika vägar att gå vidare på. För min väg är ju min väg, och det innebär inte att den är den rätta – den passar mig.

Sen kan det ibland vara lite jobbigt, för jag vill inte bli någon präktig skit som pekar finger – men ibland skulle man vilja påpeka saker – jag ser ju ofta saker som ger mig flashbacks – och man vill bara hjälpa – men har lärt mig att endast de som vill ändra sitt beteende – är de som kan göra det. Så lika bra hålla truten – fast jag kan se i omgivning massor som har likartade problem jag har haft.

Vid dessa tillfällen hoppas jag ofta att de själva skall komma på det – och kanske välja göra något åt det.

Får se vad som händer i veckan – kanske det blir radio redan på fredag – vi har snackat om köra första programmet då – men inget spikat. Har lite tankar om upplägg – och det kan bli – låt säga – kontroversiellt – men det är ju alltid kul.

Nu skiter jag i detta i dag – trött, har ont och saknar min Älskling ! –

Tack & Förlåt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.