Alla hjärtans dag, funktionellt gym och bygget går framåt!

http://www.lyxkrasch.se/januari-2015/alla-hjartans-dag-funktionellt-gym-och-bygget-gar-framat/

Lördagen den 14:e februari – alla hjärtans dag, en kommersiell höjdpunkt där vi män förväntas att spendera till våra älsklingar – inte ett ljud från feministerna här inte – nej, det sitter väl och vräker i sig choklad mm. Så rättrogna är de………..

Dagen har spenderats med spik och hammare, projekt extra rum hos Anna. Tanken är det skall bli ett master bedroom – så då jag kommer spendera tid där, är det mitt ansvar att det blir bra. Räknar man in allt jobb där idag – så har man gjort ett bra pass – burit, sträckt, spikat och lyft igen.

Naturligtvis har man delat ut presenter – och mottagit, fick praliner i morse – underbart goda, har några kvar och naturligtvis som den moderna man jag är och inte vill stödja sexifieringen av kvinnor, så var min gåva till Anna, just det – skitsexiga underkläder – kan säga att man gav en present till sig själv…………

Aftonen blir lite mat, lite lugn och lite…….. Just det ………… film. I morgon blir det bygge och träning.

Pallar inte vara kreativ idag – så överlåter er att umgås med era nära och kära- sen kan ni ju faktiskt vara kärleksfulla även andra dagar än alla hjärtans dag.

Tack & Förlåt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.