50 nyanser av saker som kan bli jobbiga denna helgen, grabbar !

http://www.lyxkrasch.se/januari-2015/50-nyanser-av-saker-som-kan-bli-jobbiga-denna-helgen-grabbar/

Så, torsdagen har kommit till sin afton – och fredagen är bara runt hörnet – det blir en bygg och träningshelg – pass fre, lör och söndag en intensiv helg – och dessutom massa bygge – men härligt! Jag jobbar som ni kanske insett med en övervägande del kvinnliga kollegor – och nu är det dags det som alla har pratat om ………….. Premiären för ”50 nyanser av grått”…………

……………….. eller även en vassare version av en Harleqin bok med 5.1 ljud. Denna filmen är då baserade på boken som fuktade trosor när den kom och likt deras uppföljare har den hållit en vätskenivån konstant hos damerna i ett bra tag nu.

Nu, är förväntningarna skyhöga – det är totalt kaos kring denna filmen – 125 000 biljetter redan sålda – det tisslas och tasslas. Bygghandeln har laddat upp med buntband, rep och kättingar – ridbutikerna har sålt slut på ridspön för länge sedan – osv osv.

Allt detta låter ju strålande – och kan bli hur intressant som helst…………… eller ………….. tänk om……………. Filmen suger – och då menar jag inte direkt i erotiskt mening utan mer ………. den är kass! Vad händer då? – Det blir inte roligt………….

För det som nu väntar i helgen är en ocean av förväntningar, förhoppningar att dessa tidigare lästa lustar skall får en skepnad och en tydlig bild – vilket skall då maximera detta!

Men om det visar sig att filmen inte uppfyller dessa förväntningar – och era damer har varit ute med sina vänninor och kommer hem lite lätt vinpåverkad – tro mig, ni kommer ha en besviken, irriterad och sexuellt frustrerad kvinna – så, nu gäller det hålla tungan rätt i mun – inga skämt om Mr – Grey – för deras världsbild kommer vara förstörd – ni kommer få  det tufft grabbar – det blir inget extra på alla hjärtans dag – även kallat Penisjulafton!

Kan ni tänka er den bitterhet som kommer uppstå – i samlad kraft – så, sker det – kommer ingen uppskatta skämtet när du glider upp till kaffeautomaten på måndag – iförd en grå kostym, lite nonchalant hållande ett ridspö – tro mig, de kommer inte skratta – du kommer vara hatad.

Så för helvete – ladda upp med extra presenter, blommor och hela skiten till denna alla hjärtan – för antingen kommer det bli ett helt nytt äventyr i sängkammaren eller så kommer du om du ens flinar fel troligen vara utan sex fram till midsommar – om du har tur.

SÅ grabbar, håll nu för helvetet tummarna att filmen är jävligt bra – hela vår sinnesro, tillvaror i frid och möjlighet att ha ett normalt liv hänger fan på detta.

Med detta säger jag lycka till – denna helgen kan avgöra huruvida människorna kommer att fortplanta sig eller ej – detta är det som bibeln har omnämnt såsom undergången……. Kanske!

Tack & Förlåt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.