2015 – mer jobb, mer träning och saker man MÅSTE ha för kunna träna!!!!

http://www.lyxkrasch.se/januari-2015/2015-mer-jobb-mer-traning-och-saker-man-maste-ha-for-kunna-trana/

Så, kanonmöte idag på jobbet – håller på med ett par stora projekt – så håll ögonen öppna, inom kort kommer vi söka folk till massa olika positioner – mycket på gång, nu växlar vi upp!  Samma kommer gälla detta året gällande träningen – hade ett rätt bra pass igår, har bara lite ont typ överallt – men är sugen på nästa – ska försöka få till det som Darth Vader har planerat till morgonen – Något med Core – tydligen ska det vara jobbigt -men det är allt hon kommer på, sitter nog hela nätterna med internet och studerar den Spanska Inkvisition – de kunde sådant! –

Vi är ett gäng som har startat upp under projektet ”Pain Game 2015 ” – och det är, hur skall jag utrycka detta på ett fint sätt – lite olika individer med lite olika syn på konceptet livsstil – Vi skulle kunna säga att vi pendlar från Grottmänniskan till Transformers med IPAD´s – lite så att säga.

Vi har kategorin, detta är vetenskapligt – så om jag skaffar rätt App, rätt klocka ( från Dubai för den säljs inte här ännu) – Loggar allt jag äter i telefonen, Aminosyror, proteiner – vitaminer – ja, shit – det är ett heltidsjobb att programmera, dosera och hålla ordning på detta – Men satan vad det kommer vara dokumenterat – frågan är om man bara kan träna där det finns WiFi och 4G täckning eller det går köra analogt ? – Ska bli spännande !

Sedan har vi de som övningsträningar – lite som att övningsköra fast i säker miljö, dvs undvika temperaturförändringar, sidovindar mm – för varför inte släpa in cykeln i köket, skruva fast den i en pryl som gör att man kan sitta där och cykla – för sedan när man känner sig mer mogen, ta ut cykeln ( först korta rundor) för att vänja cykeln vid saker som trafik, vindar och ojämn terräng – man vill ju inte riskera att man skrämmer cykeln i början!

Vi har även i gruppen en dedikerad grillmästare – även om vi ännu inte sett något av detta – men som har fullt upp med att förbereda detta – så inom kort kommer vi säkert få se detta – om nu bara bastun blir klar !

Naturligtvis har vi även andra modeller – typ min egen, lite mer ovetenskaplig – går och tränar, litar på instruktör – när jag inte orkar mer är jag klar – och sedan på det igen – lite mer grottmänniskan kanske – men ska skaffa lite mer appar mm för känner att detta verkar inte vara seriöst, jag menar – vadå träna utan att registrera det i excel – hur vet man då att man varit och tränat! – Ni förstår……… eller !

Det skall faktiskt bli riktigt roligt att se hur de olika taktikerna går och vad som funkar – troligen alla, kanske inte grillmästaren – men övriga – för det är ju så att vi alla är olika.

Nu tänkte jag surfa och kolla om det finns någon maskin jag kan sätta i duschen som gör att jag kan ”simma” där – så jag kan förbereda mig för att gå till badhuset senare och faktiskt simma i en bassäng, måste ju finnas – det finns ju Mojäng för cykla på en vanlig cykel inomhus………………. Eller?

May the pain be with You!

Tack & Förlåt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.