2015, mat, kärlek och träningsvärk!

http://www.lyxkrasch.se/januari-2015/2015-mat-karlek-och-traningsvark/

Så, klockan har glidit över 12-slaget i går och plötsligt skall vi kalla året för 2015 – naturligtvis firade vi detta med stil under gårdagens afton, Andbröst, sås med 5 miljoner kalorier, potatisbakelser ( 3 miljoner kalorier) – en underbar Mangocheesecake som Alexandra gjort – ( 2,5 miljoner kalorier) – så skall vi nu räkna kalorier så får äta nästa gång våren 2019 – men det struntar vi i – för det ska vara gott att leva.

Naturligtvis var ner vid torget igår kväll, tolvslaget för titta på fyrverkerier och skåla in det nya magiska året – och man kan säga att det var lite kaotiskt – påminde om en krigszon, lätt berusade individer av blandad karaktär som turades om att nå höjden av dumhet gällande fyrverkeripjäser – hålla i handen, luta mot barnvagn etc etc – en smällde direkt på marken bland folk – de bara skrattade – Hmm…. kändes som merparten var relativt vana vid bomber och granater – tydligen ingick det nog i deras livstil tidigare – och nu fick de återuppleva dessa fina minnen här.

Vi hade dock det helt magiskt underbart – god mat, trevliga samtal och bara mys med Anna och hennes underbara barn. Mina terrorister var hos mamma för inviga detta nya år – huruvida det sprängde något är okänt.

Morgon var fantastiskt- Tack Lina, jag rullade ur sängen, hasade mig mot toaletten och kravlade mig upp för att uträtta mina behov – smärta i låren, men en härlig smärta som försvann delvis efter en rejäl frukost med Ägg, Korv och bacon – grundstenarna i ett sunt leverne. Sen ut och gå en promenad med älsklingen, samt deras best till vakthund – som gr under namnet Lady. Man känner sig alltid trygg med Lady med sig – hon vakar över oss och hindrar alla onda varelser som väger mindre än en gräshoppa att anfalla – för Lady väger troligen lite mer än ett mjölkpaket – men är ruskigt söt!

Efter detta känner jag faktiskt mina ben – magiskt att få kontakt med dem igen.

Nu får det blir lite pasta på det som finns i kylen och njuta vidare av friden denna första dag på 2015 – ett år som jag tänker fylla med magi, kärlek och roliga saker – för det är det som gör livet underbart.

Må er bakfylla vara nådig och njut av den traditionella pizzan senare – tydligen valde Ivanhoe fel brud i år igen – tradig kille  !

Tack & Förlåt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.