184 dagar har gått – 6 månaders jubileum – Jag är lite bättre än alla andra ! Fuck Haters!

http://www.lyxkrasch.se/januari-2015/184-dagar-har-gatt-6-manaders-jubileum-jag-ar-lite-battre-an-alla-andra-fuck-haters/

I dag är en milstolpe i mitt liv, en ny rispa i kolven – och det är så jävla skönt, för jag inte bara vinner detta kriget – jag fucking slaktar det – så det så! För 184 dagar sedan mådde jag piss, hade blivit inlagd – stängt av allt och bara lät det hända. Ett par timmar senare skulle jag uppleva min första nyktra dag på jävligt länge – och nu har jag 184 st sådana dagar i ryggen! 

Sänder återigen en extra liten tanke till Jenny, – du vet Jenny, behöver du något – ett Alibi, en plats att gömma en kropp, hjälp att gömma en kropp – bara säg till – Fixar vi!

Där fick man sin vila en vecka sen på jobbet att resa sig – och det har jag gjort, så ända in i helvete – och vet att det kanske enligt svensk norm skall innebära att jag är ödmjuk och blygsam – FUCK THAT – jag är lite bättre än alla andra om jag får bestämma – och det får jag här!

På listan under denna resan kan läggas till att jag spöade Kristianstad Kommun, vann en JO – anmälan – och väntar utslag i Länsrätten på en tvist – ska spöa dem där oxå. Små jävla människor med fel attityd och för mycket makt, de behöver en knäpp på näsan så de fattar sitt uppdrag – att serva folket inte tvärtom.

Sen fick jag nytt jobb, inte pg av någon tyckte synd om mig ä nej, för jag är sjukt vass när jag är i form – så jävla enkelt är det.

Har fått en massa underbara vänner under resan och tappat andra – ja, de säger jag har förändrats – jeep – jag tar inte bullshit längre , antingen är du äkta eller så är du inte i min krets! Är jag för hård, kanske – men den tiden jag har kvar är min – och jag beslutar över den! Gilla det eller stick!

Sen, som om inte allt annat är helt sjukt underbart – så träffar jag världens snyggaste, kärleksfulla kvinna som precis som jag blir helt töntigt förälskade i varandra – så härligt. Sitter just nu i hennes kök, hon jobbar  – jag fixar lite käk – älskar allt nu – vi var här i går oxå – med grabbarna – alla verkar funka ihop – inga konflikter mellan kidsen. Bara kärlek! SÅ fräckt – måste vara jobbigt för vissa bittra individer att jag bara ångar på – men de kan vara lugna – troligen kommer säkert något att hända mig oxå som inte är kul, skillnaden är att jag möter det med ett öppet sinne och ett fokus på lösning – för jag kommer inte dras med i bitterfittornas liv – har dumpat detta bakom mig.

Att jag dessutom börjat träna och har sen jag spolade kröken säkert tappat  10 kg – och nu börjar bygga en stark kropp oxå – tja…. vad säga – man kan ändras. Många säger att människor inte kan ändras – det är så jävla fel – fega människor kan kanske inte – för man måste ta nya vägar och våga kritiserar sig själv – testa om du vågar!

Nu siktar vi på 1 års jubileum – och då blir det fest – ja, ni får kröka – men jag vill inte – jag kör grillen istället – ok ? – Juan, har ju fimpat oxå – utan plåster och hypnos – det går lätt det oxå om man bara fokuserar – och inte bara skyller på att man ska bara – fucking bara gör det – eller inte – jag skiter i om ni rökar, krökar – jag blir inte full när ni dricker – och jag har inga värderingar – jag kommer inte säga något om inte ni gör – men ni som ibland har frågat mig vad jag tycker om er konsumtion, fråga inte om ni blir sura om ni får fel svar!

Så, ha en underbar söndag – och njut – älska – och till er som inte klara det – skit ner er – ni kanske vaknar en dag!

Tack & Förlåt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.