Zoegas, Pleeesssseeeee och konstiga vågar!

http://www.lyxkrasch.se/februari-2015/zoegas-pleeesssseeeee-och-konstiga-vagar/

Klockan hinner bli en del innan man kan intaga fåtöljen för att gå igenom dagens upplevelser och rekapitulera lite över dem – så man kan fylla på med nya under morgondagen – lite som en molntjänst för hjärnan, man lägger det man vill här och det går att komma åt.

I morse tänker passade jag på att testa den där magiska vågen igen – för se hur det står till med utvecklingen – eller kanske mer avveckling av oönskade delar av kroppen. Har ju redan tidigare ifrågasatt denna typ av utrustning och idag – tja….. vi kan nog konstatera att det nog är mest en kul pryl och inget annat – jag testade nämligen ytterligare en – intressant. Resultatet från våg 2 kommer längre ner – det är roligare eller ……

Den första ( den på jobbet ) berättade att jag hade ökat ca 1 kg sedan sist, i övrigt i stort sett samma siffror – och baserat på att muskelmassan har större procent så ökar den mer – men tyvärr hade jag tappat 0,3 kg på skelettet – så det var ett jävla letande efter den delen på kroppen – men efter en visuell besiktning kunde jag konstatera att det verkade vara intakt – lättad över detta gick sedan färden mot Helsingborg – och Zoeagas.

Zoegas ägs numera av Nestlé – och jag gillar åka dit – för det luktar så sjukt gott – nymalt kaffe – så där som när man öppnar en ny förpackning – fast hela tiden – härligt.

Blev insläppt av den elektroniska receptionisten – ( inlägget om denna finns här) – efter första försöket och fick tom besöksbricka. Ett kanonmöte – och ska bli spännande att sy ihop ett koncept här.

Sedan blev det full fart mot kontoret och massa planering – som vi troligen ändrar igen i morgon men så är det – man följer verkligheten inte kartan.

Mycket diskussioner nu om alla dessa tiggare som finns överallt – och nu börjar man planera hur man ska ordna med boende – man ska använda gamla valstugor, Sölvesborg pratade om köpa in husvagnar mm – OK, så om jag drar till deras länder – sitter och säger Pleeeeesssssseeeee med en mugg så får jag en husvagn. Seriöst, lägg av nu och sätt stopp – skiter i om de är organiserade eller inte – de är här som medlemmar från ett EU land – fixa er skit själva eller packa er hem. Skitenkelt – sluta snyfta om detta – vi har fan tillräckligt med annat att lösa – dravel och trams. ( ja, ni får bli sura – för detta tycker jag)

Tror inte för en sekund att varenda halt, lytt eller på annat sätt ej arbetsför individ i från dessa regioner överlever endast på sitt tiggeri – de räknar iskallt med att naiva Sverige ska ordna en trea och sen leva på bidrag ………. men det är ju bara barn.  (ironi)

Väl på Helgedal var det dags för mat, blev baconlindade kycklingfilér med ris, dragonssås och sallad.

Iväg för hämta ett släp hos Henke, och även han har en sådan där supervåg – den har jag testat innan – problemet rent matematiskt är att den när man lägger i hop fett-muskelmassa så påstår den att skelettet väger dryga 3 kg – samt säger den att jag har 63 kg muskler och den första säger runt 33 kg omräknat – Hmm…… vad kan vi lita på …..

Båda var ungefär överens om vätska – 55 %  i runda slängar.

Tja, ha nu utvecklat en helt egen ( inte helt egen) metod – jag tittar på vad som händer med kroppen, och mäter kistan, bröstet och biceps – och där har vi nu gått ner under 100 cm på magen – nämligen 99 cm (106 för ca  6 veckor sedan) – + 2 cm på biceps och ca samma bröst – men alla delar sitter fastare – så vi kör på detta. Verkar funka – för nästa gång jag väger mig kan jag ju vara en bläckfisk – skelettet helt borta.

Får se om jag kan få till ett pass extra denna veckan är sugen som fan – men det löser sig.

 

Ha en mysig afton – tänk glada tankar för det är roligare.

Tack & Förlåt!

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.