Solen, våren och styrkan återvänder – Halleluja !

http://www.lyxkrasch.se/februari-2015/solen-varen-och-styrkan-atervander-halleluja/

Fan, solen – älskar den – och den lyser idag på alla guds barn – samt mig naturligtvis. Saknad och nu kommer den – ge oss den nu i månader i sträck, proppa oss fulla med massa styrka – för det behöver vi alla – Vad är styrka, bortsett från det självklara – ni vet om kan lyfta typ 200 kg Bänkpress – men det är ju bara fysisk styrka – egentligen inte viktig sedan vi uppfann hydrauliken – kan enkelt bygga maskiner till detta – men styrka, riktig styrka – det sitter i skallen. Förmågan att våga förändras och utvecklas – inte fastna i bitterträsket – med inställningen att ingenting går – allt går, inget är omöjligt – i bland tar det bara lite längre tid.

Så keep up the fight – sluta aldrig försöka – för till slut lyckas man – så jävla enkelt är det – sen är det inte säkert att man når dit man trodde men man kommer finna målet – målet är inte statiskt utan förändras i livet. Dessutom är det ditt mål som räknas för dig, inte vad andra har för mål.

Personligen har jag mina mål – de är klara och tydliga – för mig – kanske inte för andra som man pratar med, men det skiter jag i – för jag struntar ju i vad ni har för mål.

Dagen idag är en bra dag, massa gjort – var på Kretsloppsparken – slängde skit – handlat – lagat mat – fixat – snart kommer det folk – lite middag, skratt och annat underbart – det blir en bra dag.

Ha en magisk lördag för det ska jag – och ta nu den roliga vägen inte bitterfittegatan!

Tack & Förlåt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.