Praktiserat som Genuspedagog – och sett hur hemskt det är i samhället!

http://www.lyxkrasch.se/februari-2015/praktiserat-som-genuspedagog-och-sett-hur-hemskt-det-ar-i-samhallet/

Idag fick jag chansen att praktisera som Genuspedagog – har länge funderat på detta och nu kom möjligheten – och ni kan inte ana vilka hemska saker jag har upptäckt som omgående måste åtgärdas – så det blir jämlikt omgående!

När jag vaknade så började min praktik – hade fått lite uppgifter från min handledare – Sten-Lisa. Hen är professor i Genuspedagogik – en fullfjädrad hen.

Redan till frukosten blev jag varse – smörgåspålägget – Tunna skivor – har en man som logga – seriöst, så nu ska det betyda att man måste vara man för gilla Rökt Medvurst – för jävligt. Antecknade detta för att sedan tillskriva bolaget och starta en FB kampanj mot dem.

När jag sedan gick till jobbet – så kom nästa chock – i Skyltfönstret på Sandlins, så var alla skyltdockorna män – hur fan kan man tillåta detta – visserligen är det herrbutik, men så får det inte vara – nej, ny anmälan att göra – ny FB grupp – satan detta går bra, jag kommer bli en effektiv Genuspedagog.

Jag hann inte mer än ett par meter förrän nästa chock kom, Kappahl – bara massa kvinnor i reklamen och underkläder för kvinnor i deras skylt – seriöst – hur kan vi ens leva i detta samhälle – anmälan – FB-grupp, får nog anställa en assistent för hinna med.

Då kom jag på mig själv, min spellista på Spotify – som jag gick och lyssnade på – den innehöll mest manliga artister – detta bör vi tvinga Spotify till att förhindra – ska genast notera – och här blir en FB-grupp för eller emot – kanske 2 grupper!

Det var med fasa jag tog mig vidare genom dagen – hittade dessa avskyvärda kvinno eller mansförnedrande hela tiden – detta är för jävligt!

Här kommer några av dessa förbrytelser som jag hittade

  • Bamsekorv, manlig förebild – Bamse var en hanbjörn – så det är bara män som äter denna korven?
  • Ingen kvotering i Formel 1 – bara manliga förare! ( helst ingen kvotering – för jag gillar detta)
  • Inga tjejer i IFK´s Handbollslag – alltså herrarnas!
  • Inga killar i KDDF´s damlag i fotboll!
  • Noterat att skor till män generellt har större storlekar ?? – För jävligt!
  • Det är fler män än kvinnor som är sopåkare ???? – KVOTERA!
  • Det är färre män än kvinnor i Feministisk Intiativ – KVOTERA FÖR FAN -lev som ni lär!
  • Jesus är ingen HEN – inte Satan heller – Ändra omgående !

Ja, ni ser trenden ……. för jävligt – men då kom äntligen en ljuspunkt, jag läste i Metro att man nu äntligen har tagit tag i den stora och kanske viktigaste frågan för jämlikhet – först ut var Karlskoga Kommun, även om UMEÅ påstår sig vara tidigare fast inte berättat det för någon – äntligen !

De tillsammans med flera andra kommuner kommer införa snöröjning ur ett genusperspektiv – äntligen – nu jävlar kommer allt annat lösa sig – för nu har vi tagit det största steget mot ett jämlikare samhälle sedan kvinnlig rösträtt. Nu kommer vi alla sitta i ring, glöm inte termobyxorna – för nu är vi äntligen nära Nirvana i den sjuka genusvärlden och vi kan snart alla vandra lyckligt vidare i ett könlöst samhälle – äntligen! (artikel finns med här)

Fan vad jag skäms över detta land i bland – och anser att med jämna mellanrum skall man rösta fram den mest korkade politikern på kommunal nivå – och prygla offentligt som avskräckande exempel för de andra så de fokuserar på vettiga saker !

Tack & Förlåt

FullSizeRender

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.