Nakenbilder på Gustav Fridolin i prekär situation med Gudrun….. eller !

http://www.lyxkrasch.se/februari-2015/nakenbilder-pa-gustav-fridolin-i-prekar-situation-med-gudrun-eller/

Fan, jag gillar det moderna samhället – där information rör sig blixtsnabbt och är helt klasslöst – inte för jag nu är någon direkt förkämpe för kommunism och sådant dravel – men genom alla dessa medier kan alla nå alla omedelbart – vem är egentligen journalisten numera – en trött lantjournalist på lokalblaskan……….. som är så där fin för den har utbildningen eller ……..

Alla kan skapa rubriker numera – jag har  skrivit i Rubriken – ”Nakenchock, Bilder på Gustav Fridolin i prekär situation med Gudrun! ” – Nu var det inte helt sant, Gudrun syns ju inte på bilden, men det kunde varit så………………eller!

Du kollade just nu eller……….. Synd jag inte har några bilder – dock hade jag inte slösat på dem här – de hade jag sparat till nästa val – så de kunde göra maximal nytta ( ur min synvinkel)

Så, den som finner nyheten och får ut den först – är ju den ursprungliga journalisten – eller …….. Är det bara en nyhet och korrekt om den kommer via vissa källor, dvs de traditionella tidningarna mm – eller är det även om det kommer via nätet – kanske tom från sidor som inte är ”korrekta” – och vad är sanningen – för all journalistik är vinklad – inbilla er inget annat för då är ni idioter – för oavsett vem som skriver det så kommer personens värderingar med – som om jag skulle rapportera från Miljöpartiets Kongress – kvittar hur bra den är – jag hade hittat en negativ vinkel för jag föraktar dessa gröna talibaner – och anser att det är en skyldighet att kränka dem.

Så, är detta bra eller dåligt – fördelen är att alla kan få information om allt – men tyvärr är inte det alltid bra för det kräver att man funderar på vad som kan stämma och vad som inte är så korrekt! – Detta kräver till viss del en tänkande och logisk hjärna – vilket dessvärre inte är något som alla har den stora lyckan att inneha.

Detta medför att oavsett vad som är sant eller inte så får det enorm genomslagskraft tack vare alla sociala medier – blixtsnabbt kan man få igång en historia som alla köper och tror på – hur jävla dum den än är – för folk orkar inte ifrågasätta – man bara klickar gilla och delar.

Ha en underbar söndag, och tänk – för det är rätt fräckt när man gör !

Tack & Förlåt!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.