Monday – satan vad det går fort och nu är det mycket i skallen!

http://www.lyxkrasch.se/februari-2015/monday-satan-vad-det-gar-fort-och-nu-ar-det-mycket-i-skallen/

Shit, måndag – som ett slagskott på smalbenet – ingen mjukstart inte – nix…….. Full fart från minut 1 dag och tills jag till slut lämnade arbetet med egentligen fler frågor än jag startade med…….. men det är sjukt kul ……… för nu åker vi på riktigt – utan skyddsnät och inga stuntmän – vi gör våra egna stunt! 

Känns som man åkt en sväng i en torktumlare – både att man är omskakad – sen verkar fan  skinnet krympa – det känns som musklerna har börjat ladda för nästa steg – skum känsla, men gillar den – sen får det ta den tid det tar – för har ju en hel del airbag kvar att jobba med  – men som sagt – börjar kännas lite hårdare här och där – gillas.

Shit, har inte hunnit med allt jag vill – vart tar tiden vägen varje dag – kl är typ 20 innan man ens har ätit klart och bara landat – men snart är våren här – saknar den som fan – vill ha solen – kraften och livet!

Fan – jag älskar dagens media – alla former – en högt uppsatt inom Feministiskt Intiativ hade tydligen twittrat om Köpenhamnattentatet – ” Vi måste sätta stopp för Nazisterna” – Seriöst, tror vi det gjorde vi redan 1945 – och sist jag kollade var det inte de som var direkt misstänkta för Paris och nu Köpenhamn – på riktigt – var fan hittar de sina anhängare ? De är ju inte lite korkade !

Har dålig koll på lokala nyheter – för Bladet har ju numera inte sina nyheter på webben så man kan läsa dem utan prenumeration – för sådant har ju bara de små nyhetssidorna som Cnn.com — m fl – men inte bladet – nix – tror de ska ha typ 159 kr för webben – seriöst! Det är inte att jag inte vill betala men 159 kr är inte rätt pris – rätt pris kanske är typ 39-49 kr / månad – max. Det är en del lokalt man vill läsa – sen är resten inköpta artiklar som jag kan läsa på massa andra ställen – men de har nog gjort en bra plan på detta – så det är väl jag som tänker fel!

I morgon blir det träning igen – ska bli så skönt – behöver verkligen de passen att tömma hjärnan – för efter en stund i ledband hos Darth Vader – så tänker man bara på att tillgodo se kroppen med tillräckligt syre och beräkna närmsta väg till spyspannen – men vi har kul, typ!

Nu vill jag ha glass – men har ingen – suger som fan – men det får det göra i bland – så är det med livet, vi får inte alltid som vi vill – och då får vi hantera livet utifrån det vi får – inte bara sätta oss och vänta.  För då tar någon annan chansen till din möjlighet.

Tack & Förlåt!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.