Lördag – träning, stadstur och grillning eftersom det är sommar!

http://www.lyxkrasch.se/februari-2015/lordag-traning-stadstur-och-grillning-eftersom-det-ar-sommar/

Dagen började hiskeligt tidigt – körde Anna till jobbet och sen var det bara skaffa lite frallor – frukost. Efter fixat med detta och sedan väckt den store grabben – för vi skulle iväg på ett pass – har varit paus i 2 veckor nu – men fan vad skönt det var att köra igen – bra pass, Tim höll i det – bra övning och bra tempo.

Nu blir det ordning igen – har bokat upp lite i veckan – dax att få in rutinen igen. Skönt, för mår bättre då – om jag får köra ett par pass i veckan – så bara hålla i nu. Har fått önskemål från familjen att bygga en hörna hemma i trädgården där man kan träna lite – ska se vad det bli, rätt enkelt när man tänker funktionell träning. Då blir det enkelt att ta ett extra pass när det passar – skönt!

Drog en sväng på byn, var länge sedan jag strövade runt där – kan inte säga att något direkt hade förändrats – såg ut som vanligt – både skönt och lite tråkigt – men blir väl mer fart när det blir varmare – och man kan hänga lite på uteserveringar – gillas.

Naturligtvis blev det grillning, sommaren är skapad av Gud för att vi ska grilla – det står i bibeln – så bäst att följa så man inte hamnar i helvetet – visserligen verkar helvetet rent tekniskt vara en bättre grillplats – med tanke på elden mm .

Återigen spett med svin, stark korv och bacon – helanimaliska – för kan det inte blöda, är det inte föda. Vi grillar alldeles för lite i Sverige – vi borde se det som naturligt att tända grillen – det är snabbt och enkelt – samt alla gillar det – ja, tom vegetarianer – man kan grilla grönsaker – men, helt är ärligt borde faktiskt att vara vegetarian vara förbjudet – för risken är att det inte får i sig rätt mängd proteiner mm så då kanske de får skador på hjärnan och börjar mörda andra – farligt det där med grönskar bara

Nu är det film, soffa och godis samt pussar från min älskling – ha en magisk lördag, det ska jag ha

 

Tack & Förlåt

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.