Konstiga saker, Tonåringar med galna Kosjukan och annat märkligt!

http://www.lyxkrasch.se/februari-2015/konstiga-saker-tonaringar-med-galna-kosjukan-och-annat-markligt/

Det finns en massa konstiga saker i vår värld, helt skumma men som verkar vara ok. Nu är det mesta jävligt harmlöst – men man kan ändå fundera lite hur de tänkt när det kom till. En sådan sak är till exempel – Kolla in alla målningar på Adam & Eva, ofta är avmålade nakna med ett löv som täcker könsorganen – här finns 2 konstiga saker. 

  1. Vem skyler dem sig för – det var ju bara de där?
  2. Adam & Eva har navlar på alla dessa målningar – ……….. låt det sjunka in…………… Hur länge som helst!

En anna märklig sak i vår underbara värld är tonåringar – jag har ju tidigare endast råkat ut för den manliga varianten – dvs min egen son. Nu har jag mött även den kvinnliga varianten – Anna har en dotter som är 15 år – intressant, uppfriskande och ibland direkt livsfarligt.

Jag anser att vi ska införa obligatorisk värnplikt för tonårstjejer – för ger vi dem vapen, vapenträning och sen släpper ner dem bakom fiendens linjer så är det en enkel match, Putin hade darrat av skräck.

Nu är det inte så att de är så hela tiden, nej – tvärtemot – Alexandra ( hennes namn) är en smart, intelligent och jättetrevlig tjej – visserligen dyrkar hon One direction, men fan hon kan ju inte ha alla rätt – men så plötsligt……….. helt utan förvarning ………… då förvandlas hon till en ylande, frustande samt morbid varelse som verbalt tillintetgör allt kring sig – i en märklig övertro att hon äger världen – det fullkomligen dryper frätande vätskor kring henne, himmeln blir kolsvart och fåglarna slutar sjunga.

Påminner lite om de mörka delarna i Sagan om ringen – Sauron är här!

Meningarna fylls med diverse ord, mestadels hämtade från en sluten anstalt från USA – en blandning av fula ord på Svenska och Engelska – hon körde Polska första gången, men när jag förklarade att det är korkat att skälla ut någon på ett språk den inte förstår – tja…… då ändrades språk.

Nu är det tur att man tidigare har jagat vampyrer i Transylvanian, diverse varulvar i mörka grottor samt ett och annat monster från yttre rymden – jepp, Alien fanns, med betoning på fanns. Med dessa erfarenheter så är man hjälpligt förberedd att hantera detta – men ser alltid till att ha diverse serum hemma samt en och annan hjärtstartare.

Nu vet jag ju att detta kommer gå över och dessutom har jag numera ett tålamod som gör att det inte biter på mig – så jag säger som hon hade sagt, Bring it on Bitch – just bring it on!

 

Tack & Förlåt!

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.