Kaos med magisk känsla – jätteprojektet igång !

http://www.lyxkrasch.se/februari-2015/kaos-med-magisk-kansla-jatteprojektet-igang/

Speciell dag idag – vi startade upp ett av de största projekten vi gjort – och massa nya ansikten vällde in lagom nervösa som är lämpligt för ett nytt projekt! Magisk känsla, det lixom bubblar i lokalen – alla väntar – ska allt funka. Tja….. själv hängde jag på en stege och drog nätverkskabel – pendlade mellan liv och död – eftersom stegen inte var den bästa – men överlevde – varje gång jag vinglade till drog folk efter andan ….. precis som det hade mildrat fallet – men det lät som en filmvisning ……….. men fan vad bra det blev…………

Allt funkade – alla system gick upp och starten flöt sådär underbart – som den bara ska…… tempot kom upp och morgondagen skall bli spännande – dock missar jag den – jag sticker till fjollträsk – bara över dagen – slapp till och med det första tåget – så sovmorgon, till kl 05 ……….. Varför kan vi inte typ flytta Stockholm till Bleking ….. lite närmare …… enklare ………… smidigare och man slipper Stureplan, för det kan vi lämna kvar.

Ska upp och sparka igång det som troligen blir det största vi gjort – så häftigt – sådan känsla – ren magi – har jobbat hårt för det och nu är det i mål. Magiskt!

Detta är början på ett flertal nya projekt – vi har mycket på gång – sjukt spännande och vi kommer öppna grupper varje vecka nu – så fräckt.

Eftersom jag numera är biträdande genuspedagog – kommer jag naturligtivs se till att detta blir en mycket jämlik process – och det känns bra. För detta och vikten av att vi har ett bra miljötänk stödjer jag.

Jag anser att jag är viktigaste person i kampen för miljön – för utan mig hade processen stannat av – för eftersom jag har blivit lite av vad ISIS blivit för resten av världen för miljörörelsen – håller jag den alert och de kämpar framåt.

Tänkte investera i en miljöbil – för det är viktig  – tänkte satsa på en Dodge Charger Helcat – som jag konvertera till Etanol – då bör jag får ytterligare 100 hästkrafter – till de 707 den har från början – och det är ju bra — eller…………. den är ju en miljöbil…………. eller ………

Dagens Genus agenda – Jag anser att vi bör införa pissoar för kvinnor – för de ska fan också känna doften av dåliga urinblock – så det så

Tack & Förlåt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.