Hemma i Stan – varför blir det dammigt fast man inte är hemma!

http://www.lyxkrasch.se/februari-2015/hemma-i-stan-varfor-blir-det-dammigt-fast-man-inte-ar-hemma/

Så, hemma på Östran igen – har inte varit här på ett tag – men det känns nice – dock saknas vissa som är numera en naturlig del i min vardag – men det är bara ett bara dagar. Jävla skumt – fast man inte är hemma så blir det dammigt – detta borde det finnas en lag mot. 

Så, bara städa i veckan – imorgon blir det inte för då fyller grabben år – och det blir lite käk ute för fira detta – fan 14 bast – tiden rullar på. Bara 4 år tills man kan kasta ut honom – man börjar se ljuset i tunneln.

I morgon blir det Ystad – mycket farande nu – men ger väl payoff hoppas jag – torsdag lugnt och sen en runda till Fjolträsk på Fredag – bara över dagen. Snurrigt – men kul.

Var iväg i kväll på Tisdagmys med Darth Vader – fan gick inte som jag ville idag – kom inte in något bra flyt, hade för hårt grepp – fick nästan kramp i underarmarna – men bara köra på igen – Franz var med – sjukt bra gick det för honom – bra resultat på flow – han gillar det numera. Jag kommer ha sjuk träningsvärk på fel ställen – men bara bita ihop

 

Får försöka få till ett pass på Torsdag – helgen är fullbokad – firande av grabben, bygge mm – satan vad man har – snart dax att planera in ett par tomma dagar i kalendern – sådana som får fylla efterhand samma dag – spontana grejor. Livet är nice – älskar det.

Nu blir det dusch – efter en rejäl gyros – sjukt gott – speciellt när man vet att man är värd den

Tack & Förlåt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.