Headshot på jobbet, trevlig Lunch och jaktresor till Syrien-senaste grejen!

http://www.lyxkrasch.se/februari-2015/headshot-pa-jobbet-trevlig-lunch-och-jaktresor-till-syrien-senaste-grejen/

Shit, torsdag – inget hinns med och massor kvar – älskar det – ska försöka hinna med ett pass i morgon så man får ut lite ur kroppen innan helgen anfaller och man byter arbetskläder – på med Blå kläder och bygge. 

Hade ett genombrott i ett av projekten i dag – och det var så jävla rätt person som fick till det första avslutet i detta – för satan vad hon har krigat – vacker, snyggt och hatten av – magiskt!

Hade en kanon lunch i dag – var på Fredholms Mat & Vinbar, inte varit mycket på stan sista tiden – gillar deras facelift – snygg inredning och känns bra – var där med Lars Lindh på Radiokristianstad.nu – coolt detta han bygger nu, är ett fräckt sätt att nå ut och snabbt ändra budskap mm – ska bli spännande att följa, och vi kommer säkert hitta gemensamma nämnare och projekt .

Alla har snackat om Uppdrag Granskning idag – tydligen var där en tomte som åkte på charterturer till typ Syrien , lite Adventure travel – hängde med IS -soldater och skar halsen av otrogna för sedan pausa i Svedala ett tag innan man tar nästa runda med kniven i högsta hugg – detta är tydligen helt ok om man är i Sverige, för riksdagen har fullt upp med att försöka få igenom lagar som förhindrar rökning utomhus – för det kan vi ju inte ha- men halsskärarcharter är ok – hmmmm…………. Seriöst, är jag med i en stor jävla dokusåpa eller …………

OK, nu har ju brotten begåtts på utländsk mark så rent tekniskt skall väl lagarna i det landet gälla – men tror inte det är tillåtet ens i Syrien att göra så. Men troligen är de stränga där så skulle det mot all förmodan leda till åtal i Syrien – så har de säkert dödsstraff  – och då får vi inte lämna ut honom. Så, ni som tröttnat på vanlig jakt, varför inte spetsa till det lite – samla ihop polarna och gör en deal med IS och sen kan ni köra jaktresor dit – jag menar, lite coolt att kunna hänga upp ett huvudet som du själv skurit av på en kristen arab eller något, kommer bli skitcoolt bredvid Älgen, Vildsvinet och kanske buffeln från Afrika.

Det finns ju en del som varit där redan i Svedala – de kan ju agera guider och spårare – så det blir rätt – så ni inte skjuter fel ras.

Är det bara jag som tycker detta låter lite sjukt, eller ………….

Kan ingen bara samla ihop styrkor och sen helt enkelt bara slå ihjäl packet – för ja, det är ett jävla pack och inget annat.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.