Familjemiddag – en blanding på Svennar & Polacker – och barnprogram!

http://www.lyxkrasch.se/februari-2015/familjemiddag-en-blanding-pa-svennar-polacker-och-barnprogram/

Då vi nu har intagit kvällsvarden under livliga diskussioner – då detta nu är en mycket internationell samling individer – Svennar  ( Det är tydligen jag och Hermann enligt Alexandra) – dock vill jag då åberopa att jag även har blod från Österrike i mina ådror. Detta räknas nog inte i hennes värld, nix Svenne är jag där! 

Då resten av gänget är av polsk börd, är samtalen höga och de älskar att få mig att försöka säga olika polska ord  – troligen mest fula ord – för sedan tokskratta åt mitt uttal – seriöst – Hur fan kan man uttala – cz  – låter som en full orm när man gör det – inte för jag träffat en full orm, tror jag.

Det blir naturligtvis mindre kul när jag förklarar att Polen under långa tider tillhört det Svenska riket – de vill liksom inte riktigt lyssna på det örat – men jag vet, ni vet och de vet – det räcker. Dock har jag mitt trumkort – de gillar min matlagning – Idag blev det baconrullar – med färs och feta i sig – Riktiga pommes – det vill säga friterade 2 gånger – på riktig potatis – egenskuren – en sås som fann sitt ursprung i Äpplen, dragon och massa annat – gräddstuvade Champinjoner – så jag är hemma idag.

Yngsta tösen älskar diverse Barnkanaler – seriöst – om det är detta som alla barn tittar på så kommer det gå illa i framtiden, det är typ dubbade serier – ofta utspelar de sig i skolmiljö – och är totalt jävla befriade från någon vettig konversation – Det är mest bara korkade individer som gör sig ännu mer korkade – och det krävs IQ som en hamster för att förstå – seriöst – är detta våra barn skall ha som underhållning, är det inte bättre bara ge dem knark direkt så deras hjärnor kan förstöras lite snabbare och vi andra slipper höra denna skiten. Vi kommer få en generation av totala idioter om detta är det som de skall se – ja, det går att stänga av – men det verkar som det har någon beroendeskapande effekt på barn – läskigt!

 

Läste lite på Johan Staêl Von Holstein ´s Facebook – bara älskar honom – han säger det jag oxå säger – fan va han är rätt på det – länkar till en film som han delar – om hur han och hans fru känner sig när de råkar ut för flumfolk – för det är just det som många Miljöpartister, sossar och kommunister är – rent jävla flum och det är som han säger vår skyldighet att kränka dem, pulvrisera deras idiotiska idéer och argument för att förhindra att utvecklingen avstannar och generationer blir lidande  – så sant, så sant.

 

Tack & Förlåt!

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.