1:års jubileum, val man gör i livet och satan vad köksredskap vi har nu!

http://www.lyxkrasch.se/februari-2015/1ars-jubileum-val-man-gor-i-livet-och-satan-vad-koksredskap-vi-har-nu/

Tja… tiden går fort när man har roligt brukar man säga – och även när man inte har det kanske – vad vet jag. Dock vet jag att för ett år sedan var jag i lite annan form än vad jag är nu – här sitter jag med en god Mariestad – alkoholfri – i solen och njuter – i ett hus med en Kvinna jag älskar…… för ett år sedan var jag inne på PIVA…… och höll på hantera abstinensen som uppstår när man skiter i kröka efter lång tid med det som daglig hobby……

Det var den 24:e juli jag åkte in – eller rättare sagt, Jenny släpade in mig. Skitbra tycker jag att hon valde göra det och framför skitbra av mig att ta tag i skiten då. Det är inte enkelt, krävs faktiskt mycket mer beslutsamhet och mod att möta allt utan denna trygga ångestdämpare som sprit är.

Efter ett par månader hade jag satt ut alla mediciner – ville hitta ett läge där jag visste exakt var jag var – och hur jag mådde utan dessa – funkade skitbra – speciellt skönt slippa anti depp – skitmedicin – du blir ju för fan sinnesslö av dem – kanske inte alla men jag blev.

Nu 12 månader senare – tränar – lite slapp nu i sommar men på det igen, inga problem med ångest mm – bor underbart och har en underbar familj – sjysst jobb och livet rullar på.

OK, har det inte kostat något, självklart  – jag har fått  välja bort vissa människor som inte fungerar i min värld längre – ofta sådan som själva skulle må bra av en allvarlig funderare på sitt eget dryckesmönster – men inte ännu kommit till insikten att de är alkisar. De vet det rent logiskt – men behöver sjunka lite längre – det kommer de göra för det finns bara en väg – den går utför och tro mig, den sluttar brant i slutet. Rent statistiskt – är ca 60-90 personer på min FB lista människor med problem av denna karaktär – nu kan det slå lite eftersom det är en lite grupp och därmed funkar inte statistik så bra – dåligt urval.

Detta är tråkigt att man måste göra – men sorry, mitt liv går före era – enkelt eller hur atorvastatin generic. Men den dagen ni väljer att göra något åt era problem – då kommer jag backa er – det lovar jag.

Håller på att packa upp massa saker från lägenheten – så nu finns det 2 brödrostar, 2 mackjärn, 2 våffeljärn, 2 kaffebryggare och en miljon bestick mm – men det blir bra – vi slänger efter hand – struntar i att diska – känns lyxigt som fan .

Nu lördagsmys med familjen – i solen – vet inte vart ovädret tog vägen 🙂

Tack & Förlåt!

 

En reaktion till “1:års jubileum, val man gör i livet och satan vad köksredskap vi har nu!

 • juli 25, 2015 kl. 10:16 e m
  Permalink

  Grattis Johan!
  Och jo, det finns alltför många som har alkoholen som sitt enda nöje det vittnar deras FB-sidor om om inget annat
  Roligt= en glas alkohol i näven

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.