Vad fan är det med singelkvinnor och oskyldiga katter?

http://www.lyxkrasch.se/december-2015/vad-fan-ar-det-med-singelkvinnor-och-oskyldiga-katter/

I går la en kompis upp en skämtbild om singelkvinnor och katter – byggde lite på att om nu de inte kan hitta/behålla en kille då får man automatiskt plåga en stackars katt – gick och funderade lite på detta idag – då slog det mig ……….. det är fan helt sjukt – en katt är mycket mer komplex än en kille?

Seriöst, ni har alla sett dem – inläggen från era vänner av kvinnlig modell som skriver att nu ska de skaffa katt för det finns ändå inga killar ……. det finns massor med killar, vet inte vilket det finns mest av killar eller katter? Men likt förbannat ska de ha en katt – varför en stackars katt!

Katter är trevliga djur, så länge jag slipper dem – men de är helt ok. Dock är de mycket mer komplexa än vad vi killar är – ett helt annat djup. Katter ska ha mat, en låda att gå på, ta dem till veterinären – fixa kattvakt till när man ska resa – ja – ni ser själva!

Så, du är så pass kassa att du kan inte behålla en kille eller hitta en kille som vill ha en relation med dig – trots att en kille vet hur Pizza Online funkar, kan gå på toa själv, kan gå till doktorn själv och jublar om du ska ut på resa – så nej, då ska du ta ut din bitterhet på en stackars katt. Pinsamt som fan.

Oftast så kombinerar de sina kattinlägg med att det finns inga bra killar – ja, det finns gott om oss – men vi väljer inte binda oss vid kvinnor som jämställer oss med katter – sug på den!

Har du sen väl skaffat den där katten – då ska det läggas ut bilder hela jävla tiden på den. Man kan riktigt se hur den lider för du bär runt och håller på med den hela tiden – samtidigt som du lägger på Insta och FB coola citat om hur jävla bra det är att vara själv – stark och lycklig singel. Kvinnor kan. ja hela skiten –

Det är så där lagom trovärdigt när du har döpt din katt till samma namn som ditt ex och beskriver hur ni skall ha fredagsmys i hop – du och katten? – jaja, du klarar dig bra själv! eller…….

Det är ni som sedan blir old crazy catlady´s – ni börjar med en stackars jävla katt, men när folk slutar gilla inlägg nr 23879 med samma jävla katt som nu heter Lars – skaffar du en till – en kattunge, gärna med någon påhittad snyfthistoria om hur du har räddat den ur en brinnande lada när du var med din första kattjävel på söndagspromenad!

Nu har du 2 katter – och även katt 2 slutar få likes på FB – du är nu mer isolerad och kan inte göra så mycket för du har 2 katter – nu är steget jävligt nära – du kommer inte skaffa en katt till utan det som sker nu är att du plötsligt har 32 katter och kommunens Miljöinspektörer försöker få dig tvångsomhändertagen – ja, du är nu officiellt en catlady!

Så, varför nu inte fundera innan det går så långt och inse att om du inte håller på med alla dina knäppa grejor och skit du läst i dina korkade tidningar om hur man ska behålla en man – faktiskt bara försöker vara lite normal och kul! Prova en gammal enkel variant – KGT – (Kåt, glad och tacksam) så slipper du sitta där upp till knävecken i kattskit!

Tack & Förlåt!

 

P.S Katt kan bytas ut mot många andra knäppa djur som passar in – det lite mer antalet och agerande som avgör D.S

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.