Ungar, Kundvagnar och jävla Lucia!

http://www.lyxkrasch.se/december-2015/ungar-kundvagnar-och-javla-lucia/

Idag ska vi diskutera barn – ja, just det – de små jävla änglarna som ni alla tror är så satans speciella! Ni vet dem som ni curlar sönder och inbillar att det är så ”jävla” unika– fast oftast är de rätt dryga och satans korkade.

Nu kan ni kanske tro att jag hatar barn, inte alls – jag hatar föräldrar  – som inte gör sitt jävla jobb.!

Exempel på den typen av föräldrar är bland annat ni idioter som låter era barn köra en kundvagn stor som rymdfärjan – glatt påhejade av er och sedan ler ni så där lite fånigt när de kör in i allt och alla – lite som ”men det är ju barn! – Fuck it – Jag kan knappt manövrera dessa monster till vagnar som numera finns  – och ni tycker att det är ok att er satans 4:a åring ska göra det ! Det är inte gulligt – det är bara jävligt jobbigt – sluta! Nästa gång kommer jag köra över en sån unge – och sen le lite men ! Opps.!

En annan sak är att just nu fylls hela FB av ”Rädda Lucia” – varför! Seriöst!

Alla verkar vara livrädda att barnen på fritids mm inte ska få tvinga oss föräldrar att ta ledigt från jobbet- stå ute och frysa röven av oss medan de sjunger helt klart mediokert – naturligtvis har Genuspedagogen varit i farten så det är 5 lucior – varav 2 heter Kalle och Henrik!

En och annan tondöv farmor eller farfar tar pliktskyldigt bilder och låtsas uppskatta det.

När detta väl är över – då ska det fikas! Naturligtvis är det jag absolut vill ha när jag frusit sönder och samman en torr jävla lussebulle – som jag vet att grannes snoriga och smutsiga unge har nyst i samt säkert dreglat på. Skitgott! Dessutom har de fan mage att betalt – 10 kr – det går u till barnen! Seriöst – betalar en hundring om jag slipper vara där!

Sen kommer önskelistorna – jaha – klart att en dreglande 3:åring ska ha en IPAD AIR – fattar ni – ja, för att du inte orkar sätta på TV:n – så de kan få glo på pickade Disneyfilmer 24/7 – så absolut inte behöver konversera med asen! Varenda 5 åring ska ha Iphone – som de sen inte svarar i för de fattar inte att det är en telefon utan ett spel!

Så, snälla – förbjud Lucia – det stör mig inte alls – bara gör det!

Tack och lov börjar julfriden infinna sig! – Ska bli så mysigt att tokstressa för att sedan kollapsa i mellandagarna totalt.

Tack & Förlåt!

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.