Kost, Klimatförändringar och andra sekter!

http://www.lyxkrasch.se/december-2015/kost-klimatforandringar-och-andra-sekter/

Just nu pågår en febril jakt på att finna den nya guden, vi pumpas fulla hela tiden med diverse sektliknande områden – en del mer underbyggda än andra men gemensamt med alla andra religoner så finns det de som gillar det lagom – och det finns de som blir självmordsbombare i godhetens namn……….

Nu kan man inte äta något längre -vi tål inte komjölk, vi tål inte vete, vi ska bara äta kött som vi vet vad grisfan har ätit – helst ska julskinkan komma med släkttråd så vi vem som var gammelfarmar till svinet och vad då gammelfarfarsvin åt !

Ekologiskt – är inte bara en trend, nej för fan – snart kommer de finnas eko-poliser. Eko-poliser är ättlingar till de berömda soptalibanerna – fjällräventerroristerna som lurpassar vid sopstationen för dyka och berätta att du ska diska mjölkförpackningen!

Vissa stannar vid att låta sig själva drabbas av detta och sen är det bra- sen har vi frälsarna – ni vet dem som ska övertyga dig om att om du överger ”processade” maträtter så blir du 450 år gammal och kommer se ut som Yoda! Dessa är bara to fucking much! – Ja, ni kan överge Bacon, virka era underkläder av hampa och låta era kvinnor gå i nävertrosor – fine – helt ok för mig! Men snälla sitt inte och kommentera detta på FB med en telefon som har kostat en jävla massa energi att tillverka – samt är så ända in i helvete o-ekologisk!

Nyligen var det klimatmöte i Paris – och vår egen salladskommunist – Åsa ” från Helvetet” Romson var där – tillsammans med hela världens ledare – och alla körde dit med sina egna JET-plan – samåkning – inte en chans. Herregud – MP själva flyger ju för fan mellan Arlanda och Bromma – så det känns lite som de sitter och säger till världens fattiga – NEJ, ni ska fan inte ha ström till era telefoner, TV mm i era U-Länder – men vi ska åka JET-paln för rädda miljön – jävla sekt!

OK, skippar jag bacon så finns det undersökningar som visar att jag kan leva upp till 7 år längre – 7 långa hemska miserabla år utan bacon – nej – sug ni av en selleri och sitt där 245 år gamla – till vilken jävla nytta!

Herregud vi håller på att överbefolka planeten – vi ska inte fokusera på hur vi får folk att leva längre – tvärtom är no mer på sin plats!

Tack & Förlåt!

 

P.S Nu ska jag dricka kaffe ( inte fairtrade eller ekologiskt) – äta en klenette friterad i kokosolja – som säkert innehåller en jävla massa skit – bara så ni vet och det retar säkert någon! D.S

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.