Kan vi skjuta på julen – lite bara – fan!!

http://www.lyxkrasch.se/december-2015/kan-vi-skjuta-pa-julen-lite-bara-fan/

Seriöst, jag har inte tid med jul just nu – den ligger helt klart fel i vårt system. Det saknas en massa som skall göras – och det ska hinnas med atorvastatin 20 mg.

Om ett par dagar är det Lucia – och det känns sådär med 12 plusgrader och regn. Var fan är den gnistrande snön mm. Nej, det är som en svensk midsommar just nu och då ska man fokusera på julmat, julklappar, granfan och allt annat – hinns inte det.

Nu tror ni att jag hatar julen – helt fel jag gillar julen – på alla sätt. Men just nu känns det som min kalender börja likna Obama´s – problemet är att jag saknar Airforce One mm -!

Så troligen blir det kaos in i det sista – glider in på sladd och sen somnar av utmattning när det är dax att dansa runt granen.

 

Nästa vecka blir en vecka mer eller mindre i bilen/tåget – för sedan bara upptäckta att det endast är ett par dagar kvar – varför blir det så varje år – varför kan vi inte lära oss ( läses jag)  – lovar varje år att börja tidigare med allt – men icke – nej för fan, rusa runt sista dagen och fixa allt – det är min modell – Statoil har jättefina julklappar – typ!

För att få detta att fungera tycker jag vi vi gör precis som på bilprovning – utifrån ditt personnummer så firar man jul vid olika månader – fan va bra – bättre för alla – jämnare handel – mindre stress i butikerna och alla får det lite mer som en jul på Jamaica – easy going!

Finns lite nackdelar om nu inte alla i familjen har samma slutsiffra – men då skulle vi kunna ha ett bytessystem – där man byter lite dagar med varandra – så blir det nog bra- bara en tanke.

Fan vad nice, slutsiffra 2 – ni firar jul i perioden november – mars – välj själva – missar ni denna period så blir det automatiskt julförbud tills nästa år! Hur bra som helst – tänk bara stackars Thailand – istället för att de ska få en halv miljon fulla svenskar över jul/nyår – så blir det lite mer utspritt – de får njuta av fulla charterresenärer lite mer i lugn och ro!

Tror jag ska ta upp detta med Löfven och CO – de är ju på hugget på allt som kan dra blickarna från deras nuvarande politik!

Tack & Förlåt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.