Vilken jävla åktur 2014 varit – och satan vad vi ska åka 2015! Gott nytt år på de som så förtjänar det!

http://www.lyxkrasch.se/december-2014/vilken-javla-aktur-2014-varit-och-satan-vad-vi-ska-aka-2015-gott-nytt-ar-pa-de-som-sa-fortjanar-det/

Fuck, jag är trött i armar, ben, rygg – men härligt trött – var i väg med Darth Vader och fick testa på TRX – Hmm.. lek med snören trodde jag – Så fel man kan ha, efter lite uppvärmning med andre tränare Micke – ( joggade igen – shit 2 dagar i rad) – sen var full rulle – hålla reda på snören, keetleballs och övningar – det pep och tutade överallt – Kör – vila, byt övning – totalt jävla kaos i hjärnan – men satan vad jag skrattade och slet! Hur kul som helst – kommer troligen hata världen i morgon, men det är i morgon!

SÅ, dags att ta en titt i backspegeln innan vi kliver in i 2015 – och shit what a ride! Från de mörkaste ställen en människa kan befinna sig till en bra bit på vägen till en fullständig krigare! Under detta året kan man säga att jag lärt känna mig själv, på ett sätt som är hur fräckt som helst – men inte utan offer, för insikt kräver sina tribut – sina gåvor.

Jag – har vågat möta de flesta demoner och vandrat iväg efter slagit dem till marken, döda för tillfället – det har naturligtvis inneburit vissa skador det – för ofta har man tagit med sig andra till slagfältet – som inte kom hem igen, utan valde dö där eller låta sig vara fångar hos demonerna – till dessa sänder jag min tanke och min sympati – keep figthing – it is so worth it!

Jag närmar mig nu 6 månader sedan min krasch – eller det är några veckor kvar – ! Så fett det är. Att jag dessutom nu har kastat ciggen och det största av allt – jag har fan börjat träna lite – och tänker låta det bli en del av mitt liv för det kommer ytterligare skapa en bättre plattform för eventuella kamper i framtiden, lite som grabbarna hade sagt på WOW – jag skaffar bättre Gear ( rustning och vapen) !

Som den absoluta toppen på denna berg & dalbana är Anna, som dök upp i mitt liv för ett par månader sedan – så underbar och så härlig – ärlig rakt igenom – smart och kan prata om allt – dessutom så vacker, shit  vi snackar skönhet! Det skall bli så mysigt att fira denna dagen med henne – och stänga 2014 för vända blicken mot framtiden – och dess underbara utmaningar!   Kärlek till detta!

Tänkte passa på att tacka en del Människor som har gjort i mina ögon har varit stor del i min resa –  människor jag är stolt över att ha runt mig och är värda kärlek samt respekt

Hall of Fame!

Tack Jenny, för du en krigare – orädd och klok

Tack, Min familj, utan ert stöd hade det inte funkat

Tack, Åsa & Robert – ni vågade chansa på en som var nästan uträknad – Vi ska kriga 2015!

Tack Lina, inte bara för att du hjälper mig med träna, utan för många av de fina saker som du skrivit under året – ren och skär energi i ordform – och glöm aldrig hur jävla bra du är – för du rockar!

Tack Malin, Peter, Johanna, Ullis, Ann, Henke,Johan, Carina, Marika, det roliga gänget på BA – ( Cissi mfl) ja – shit listan kan göras lång – men ni vet alla vilka ni är som har en plats i mitt hjärta och min respekt! Har jag missat någon – skäll på mig – men alla finns i tankarna!

Till sist, men inte minst – Tack mina underbar Kids – Franz & Hermann – ni är så fantastiska – vågar vara er själva, vågar gå era egna vägar – fria sinnen – släpp inte det utan utveckla dessa krafter till era superkrafter! Då kan ni nå hur långt som helst – so Go for it – ! Till er säger dessutom förlåt!

Med detta önskar jag er alla ett underbart slut på 2014 – och låt oss välkomna 2015 – låt oss göra det året lite bättre, lite roligare och med lite mer kärlek!

Tack & Förlåt!

Nu har vi kul och rockar !  – Sen kör vi skiten ur 2015 – ska ni med? – It´s gona be a ride you never forget!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.