Växthus till barn, militärkupp och ökad produktivitet !

http://www.lyxkrasch.se/december-2014/vaxthus-till-barn-militarkupp-och-okad-produktivitet/

Shit, mitt hem är under belägring – uppenbarligen har jag sagt ja till detta och får nog fly sedan. Äldsta grabben har en polare med sig hem, ni vet när de är i den åldern – 14 – och börjar bli lite kaxigare än de har muskler till.

Självklart skall han spela lite Allan, ingår i utvecklingen. Får nog stävja detta, blir pizza, läsk och chips till dem. Sen drar jag nog en sväng till Bishop, för sitta och höra dem spela DOTA 2 hela kvällen kan locka fram en mörk sida hos mig som kan innebära en oförklarlig och stark drift att strypa dem. Men som klok Alfahane är det inga problem att styra dessa valpar, även de nytillkomna – så det kommer bli ordning i flocken – annars får den gamle röja lite. 

Gillar denna åldern på kids – typ från 7 och uppåt, det är inte så att jag inte älskade mina barn innan. Det är bara skönt att de har vuxit upp och börjar bli riktiga människor. För seriöst, hur jävla kul är de när de är 2-3-4 år. Ja, de är skitgulliga, men inte så givande att hänga med. Rätt menlösa faktiskt, man får glo på Pippi Långstrump typ 50 gånger på en vecka, ungarna garvar varje gång. Själv vill man suga av en hagelbössa efter typ andra gången.

Nej, man skull kunna typ få dem lite mer färdiga. Typ man har dem på tillväxt på ett stort hem där man typ tar hand om Pippi, blöjor och fult julpyssel. Slippa sitta där och se dem förvandla hemmet till en blandning av kräk och Findus korv stroganoff på burk. Nej, bra affärsidé – tänka bara vad bra det varit för samhället.

Inte behöva VABa hela tiden, för ungarna hostade och dagispersonalen måste fika mer. Ni vet själva att de blir mindre sjuka ju äldre de blir. Ja, inte alla Fridolin är rätt sjuk fortfarande, men de har gjort försök som verkar vara positiva – så har vi tur kommer det om ett par ingå i vaccinationsplanen för kids, Här får du mot Mässling, Polio och risken att drabbas av att bli miljöpartist. Skitbra, bra för naturen oxå – Tänka så mycket mindre gift det blir – när vi använder giftfria färger till Båtar.

Hade vi haft detta med att kidsen hade varit på en tillväxtanstalt – så hade vi nog kunnat få ut ca  10-15 % produktivitet på alla jobb – nu snackar vi konkurrenskraft i världen. Fan, borde passa på bli diktator nu när det ändå är kaos. Kan ju knappast bli en militärkupp, för saknar en stor del i en sådan – typ soldater.

Blir väl ett jävla liv om man blir diktator – men kan man ju skita i för de som klagar kan man alltid deporterar till Rumänien – kan bli en bra affär det oxå – för då behöver ju inte bussarna som kör upp rumäner hit gå tomma tillbaka. Se där, gäller vara lösningsorienterad

Ska klura lite på detta i helgen, och kanske blanda mig i det här med valet lite mer – ska nog kartlägga lite noggrannare hur alla dessa väljare ser ut, hitta den typiske väljaren för alla partierna.Tja, kanske inte alla partier- F! kan vi strunta i för det blir lite mer som Pippi – sagofigurer.

Nu är det Pizzadags, ha en nice fredag och låt Herrens Ljus skina över er – eller va fan ni nu gör på fredagar!

Tack & Förlåt

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.