Träningsskor, Fika med Psykning och möbelfix – en lördag i december!

http://www.lyxkrasch.se/december-2014/traningsskor-fika-med-psykning-och-mobelfix-en-lordag-i-december/

Så – då fick man iväg och handla ett par sådan där skor som är lämpade för utmaningen – Pain Game 2015 – vet ni hur många olika det finns, för indoor, outdoor, mix fit, fjomp fix – ja allt möjligt – Hmm.. tog ett par på rean!

Därefter in en snabb sväng till Darth Vader, min PT – hon sprudlade av energi – men kunde ana den mörka kraften som hon besitter – Kraften att plåga skiten ur mig på ett sätt som kommer avliva allt självförtroende och endast lämna ett tomt psyke kvar – ska bli kul…….. eller ?

Eftersom det är lördag så intogs det en fika på stamhaket Waynes – och inte helt oväntat utan snarare självklart dök även materialaren till gruppen upp – för att sprida sin glädje och visdom över oss – idag var det även min PowerWalk expert närvarande – Som enbart för detta kört i snöstorm ( enligt henne ) från Sölvesborg för bistå mig idag – en av mina medkombattanter var närvarande, den magiskt Peter – så naturligtvis pågick viss psykning mellan oss giganter i detta brutala spel inte olikt de grymma gladiatorspelen under romarrikets tid. Till min fördel är dock att han är nog bättre på en annan klassiskt romersk gren, orgier i godsaker  – så det ska bli spännande !

Med stärkt självförtroende så angrep jag dagens stora uppgift – att hämta lite möbler mm som skulle hem till mig, och det flöt på så nu är det monteringspyssel i kväll och sen bara slappa lite. Fick hjälp av en annan medkombattant i detta galna upptåg – dagen till ära vår mest vetenskapliga deltagare – som mäter allt och för dagbok i Excel – han har även undervågen 2.7 – den berättar allt – vilken musik man tycker om – vad man är sugen på till kvällsmat – hur jävla tjock du är samt kan den sjunga öppna landskap – tja…… inte allt kanske men nästan!

Självklart var jag tvungen att prova denna magiska pryl ! och så blev det – Hmm… se bild …. var lite smårädd – tydligen skulle den mäta upp mig med ström – lät förtroendeingivande

Resultat som kom var följande

  • Vikt – 86.9 – ( obs inte varit på Toa i dag – 2:an alltså)
  • Fett 26.6 % – (vill dock poängtera att hjärnan består av fett till 90 % – tänk på det ni magra )
  • Muskelvikt 60.6 kg ( Seriöst, var fan var de när vi bar möbler idag – typ ledig dag eller )
  • Vätska 51.9 % ( jaha, och det är bra eller dåligt? – sjunker det om man kissar ?)
  • Skelettvikt 3.2 kg  ( där rök ursäkten kraftig benstomme – seriöst – väger det inte mer )

Jaha – så om man analyserar detta lite så kan man dra vissa slutsatser – jag ska var nöjd med att jag mår bra – för lyssnar man på vågen är det värre – Hmm.. får nog låta min PT analysera detta och lyssna på henne.

Ha en underbar afton och må Herrens ljus skina över eder – typ, eller Ljuset i tunneln är inte alltid solen – det kan vara ett skenande godståg!

Tack & Förlåt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.