Tomten blir en Hen, foliehattar och snart är det helg!

http://www.lyxkrasch.se/december-2014/tomten-blir-en-hen-foliehattar-och-snart-ar-det-helg/

Har funderat lite på Tomten, vilket är naturligt nu när vi närmar oss jul. Tomten är av hävd en fetlagd man, med rödsprängda ögon ( Jetlag) och yvigt vitt skägg- som åker runt i en släde dragen av kraftigt påtända renar (de flyger) – så är den generella bilden. En jul, hade vi faktiskt i Jämlikhetens tecken en kvinnlig tomte, Honvar ca 20-21 år, Kort rutig kjol, blont hårsvall samt en tajt blus – det var trevligt – tyckte vissa inte alla!

Är det inte dags att 2014 års Tomte blir en HEN – det skall inte vara så svårt. Naturligtvis ryker skägget, för det är diskriminerande ( för alla kvinnor som inte kommer från ex Bulgarien), den tjocka magen kan vara kvar för den är inte könsrelaterad, rödsprängda ögon bör vara jämlikt – och släde samt påtända renar bör kunna vara med.

Så nu kan även mamma gå ut och köpa tidningen efter Kalle Anka – förutsatt hon är fet och har rödsprängda ögon – och påtända renar!

Naturligtvis kan detta orsaka en del bråk, för det är ju inte så kul att säga till mamma att hon ska vara tomte – för i realiteten säger man till henne att hon är fet och rödögd. SÅ kanske vi ska definiera om hur denna HENTOMTE skall se ut.

Jag tycker vi kör på naturfärger, gärna färgade med svampar och löv eller annat skit som växer i naturen. Då kan vi ha lite sådär murrigt, grön-brunt-rödaktigt. Ni vet lite som en fanatiskt miljöpartist. Sen behöver vi inte köpa droger till renarna, de kan ju sniffa på båtfärgen som bör stå i garaget. Detta kan ju bli lite som en tokig HEN från vikingatiden. Kanske ska de ha yxor oxå, varför inte käka lite flugsvamp ….. det kanske blir fel. Vi skiter idet och gör som vanligt …… Vi kör en helt vanlig jävla mans chauvinist till tomte, med en doft av Beska droppar i skägget.

Jag har många trevliga vänner, och en del som tror på den stora konspirationen – ex vi har aldrig landat på Månen, det finns en hemlig organisation som styr ( de har ett hemligt tecken intatuerat på höger skinka) – det är därför som deras klubblokaler inte har titthål, utan ett hål där man applicerar sin skinka för kontroll. Jag älskar dessa människor som tror på detta – de är hur kul som helst att lyssna på. För det går aldrig att motbevisa – Precis som en tes en av dem har – Allt är naturligt, för så är det. ( återkommer till det en annan dag)

En dag kvar sen har vi avverkat en vecka till – helg och mys!

Tack & Förlåt!

 

Tomten blir en Hen, foliehattar och snart är det helg!

Har funderat lite på Tomten, vilket är naturligt nu när vi närmar oss jul. Tomten är av hävd en fetlagd man, med rödsprängda ögon ( Jetlag) och yvigt vitt skägg- som åker runt i en släde dragen av kraftigt påtända renar (de flyger) – så är den generella bilden. En jul, hade vi faktiskt i Jämlikhetens tecken en kvinnlig tomte, Honvar ca 20-21 år, Kort rutig kjol, blont hårsvall samt en tajt blus – det var trevligt – tyckte vissa inte alla! (mer…)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.