Tomtedjävul, hur fan ska vi hinna och egentligen varför? Julefrid över eder alla!

http://www.lyxkrasch.se/december-2014/tomtedjavul-hur-fan-ska-vi-hinna-och-egentligen-varfor-julefrid-over-eder-alla/

Det är endast om du är blind, döv och boende i en håla ute i skogen man kan undvika märka att nu jävlar är det Jul – Butikerna har öppet dygnet runt snart – vilket är bra iför sig – bara man slapp alla som skall diskuterar huruvida tant Agda kommer uppskatta grytlapparna – för sedan avkräva att pennvässaren för 2 kr skall slås in så det påminner om en produkt handlad på en lyxigare affär.

Julmusiken skrålar i varenda hörna, vilket den mer eller mindre har gjort sedan tidigt oktober – samma jävla låtar som man tröttande på strax innan första advent! Löpsedlarna fulla med Julgrejor, allt från hur farligt det är att köra bil och hur många hus som brinner upp under denna tiden – till hur du gör ditt hemmagjorda julbord på gammeldags vis – för just det, vi har ju säkert sådär en 10 dagar fritt till detta innan julafton i december! Seriöst – hur fan tänkte ni nu!

Sen har vi Lucia – då den eviga debatten kommer – får pojkar vara lucia, får man fotografera luciatåget och sist men inte minst – får man vara pepparkaksgubbe – dessa ämnen tar upp ca 35 % av media under en period -seriöst! Vem fan bryr sig? – Vill Pelle vara Lucia – fine – låt pågen vara det!

Nu har vi inte ens kommit till julborden – dessa tragiska tillställningar där normala lagar försvinner – man kliver rätt in i ett laglöst land- där fylla, otrohet och svineri är ett absolut krav – inte något fel. Självklart med det obligatoriska gnället över att det var för få sillsorter – var ju bara typ 15 olika – diskussioner om Ålen och framförallt att livet är för jävla orättvist för Nisse fick minsann en snaps mer – Helst ska detta kombineras med dans till ett suspekt dansband i rosa kostymer – med namn som Sven-Lizas!

Vi ska inte förringa att vi konstant springer runt och önskar God Jul mm – med en käck röst som skulle kunna lura en lögndetektor – för i 80 % av fallen säger vi det till personer som vi inte gillar – troligen för vi är så tröga och tror att tomten finns på riktigt. För nu måste vi vara snälla, Lägg ner det – Tomten har om han hade funnits haft koll på din FB – så det sket sig i januari redan –

Väl framme vid julafton är man helt slut efter allt skit som man ska hinna med i December så tacka fan för att det skall snapsas lite då oxå – för sedan somna till 21.00 nyheterna – helt slut.

Därefter får man ett par dagar i frid – om man då inte skall springa på rea, eller har en enorm släkt att besöka ( de man skiter i resten av året) – innan nästa högtid kommer – Nyår. Nu ska vi höra i media hur farligt det är med smällare, stackars hundar – och recept på underbara menyer – som man borde förberett i typ Juli för hinna med.  Naturligtvis måste man sedan införskaffa en festblåsa – som man ragla runt i på lilla torg vid tolvslaget! Efter intaget en middag från en cateringfirma – för inte fan orkade man laga något. Naturligtvis ska vi lova att börja träna, äta sundare och vara snällare – det håller till nyårsdagen – ni vet då pizzerian öppnar och du ligger pissbakis på soffan.

Men visst ska det bli kul som fan med Jul och Nyår – ha det !

Tack & Förlåt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.