T minus 15 hour – and counting, mer skor och kärlek!

http://www.lyxkrasch.se/december-2014/t-minus-15-hour-and-counting-mer-skor-och-karlek/

Så, vardagen anföll lite försiktigt – med lite sen ankomst till arbetet – shit vad man vänder dygnet fort – men det är lugnt – snart helg igen.  Var lugnt på jobbet – mest fix och plock – inget är riktigt igång ännu – men snart är det full rull. Fick sen ett litet käckt inlägg från Darth Vader (min PT) på FB, en liten påminnelse om att vi ska ses ombytta

i morgon kl 09.00  – för enligt henne se lite var jag ligger – seriöst, var jag ligger – typ i soffan, med fjärrkontrollen i handen och andra handen i godisskålen – behöver man inte gå ut i minusgrader för ta reda på. Fick även veta att jag skall utrustas med en pulsmätare – och för hon skall kunna läsa av den får jag hålla mig inom 3 meter från henne ? – Seriöst om den slutar visar något så har hon 1. Sprungit i från mig med lätta steg. 2. Jag är död!

Så det var iväg och skaffa ett par skor till idag – för tydligen har man olika om man är ute eller inne – skumma grejor detta – ett par långa träningsbyxor och lagt fram långkalsongerna. Jag bjöd även med Peter, men hade redan planerat in ett annat träningspass – växelvis armböj efter fjärrkontroll tror jag det hette! Sen skulle han faktiskt göra ett mini triathlon – Rask promenad till Coop för handla, hålla andan i Duschen i 30 sekunder och ställa ner cykeln i källaren – så han var redan maxad på sitt pass i morgon!

Men detta skall faktiskt bli kul, ja – en jävla klyscha det vet jag – troligen kommer jag hata alla inklusive några oskyldiga – men det får vi ta. På onsdag ska jag leka på det gym hon tränar på – Hmm… det är sådana som tränar massor som är där – och de är fysiskt starka – vet inte vilket som kommer skapa mest smärta. Träningen eller att jag är ironisk som fan, de andra är starka som fan – kanske läge att införskaffa en gagball till dess så jag håller truten.

I kväll blir det mys med Anna – ska bli härligt att bara slappa med tända ljus och ja, ta det lugnt – kan ju ligga på akuten i morgon med diverse åkommor – vem vet! Men det tar vi i morgon – i kväll bara kärlek – massor med kärlek !

Tack & Förlåt!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.