Söndag, fridfullt men en konstig känsla i kroppen – spindelmankänslan!

http://www.lyxkrasch.se/december-2014/sondag-fridfullt-men-en-konstig-kansla-i-kroppen-spindelmankanslan/

Söndag, lugnt och fridfullt på byn, inga vildsvin ens som är ute och härjar. Varit och handlat lite – tyst överallt – så fridfullt. Gårdagen var mest bära och fixa – idag blir det finliret senare – få klart alla smågrejor – lite lugn sedan – blir jobba i morgon, tydligen är det en helgfri måndag – har rätt kass koll på dagarna nu. 

Funderar lite kring allt just nu, har haft tid nu när man varit ledig – och det är något som stör – ni vet den där skumma känslan att det är något, som man inte kan ta på – men något som stör allt bra.

Seriöst har jag inte något direkt som är jobbigt, har en underbar flickvän, trevliga vänner, kul jobb och välartade barn – så allt är ju bara fint – men ändå en spindelmankänsla att det är något som är fel – något som stör mönstret. Kan bara inte komma på vad – vilket retar mig som fan.

Har haft bra nytta av den känslan förr då den brukar varna mig och då blir man mer alert – mer vaksam. Denna gången är den mer diffus – den pekar inte åt vilket håll jag ska vara uppmärksam åt – men det ger väl sig förr eller senare.

Tänker å andra sidan inte gräva ner mig idet – för nu är det snart nyår och då blir det trevligheter igen – det blir en lugn och mysig nyår – inte någon stor baluns – har haft lite tillställningar under hösten samt vintern – får räcka nu på för ett tag – och låta andra hålla i olika evenemang.

Det är alltid spännande när man träffar någon i den unga ålder som jag besitter – för det blir så mycket mer man ska få att fungera – dina barn, mina barn – ja allt det som ibland kan kännas komplicerat – eller är det bara vi som gör det komplicerat, för vi tror så mycket?

Det kanske till och med egentligen är lättare för man har mer erfarenhet och kan enklare finna lösningar som passar de flesta – naturligtvis blir det förändringar – men jag tro vi ofta gör det mer dramatiskt än det behöver vara. Vi väljer ofta fokusera på problemen – inte på alla de möjligheter som det samtidigt ger – vi bygger kanske till och med hinder som inte ens finns – eller de finns men bara i våra huvuden.

Vi lägger mer tid på att fundera ut hur det skall vara än bara typ vara och se vart det leder oss. Detta då vi ofta får så mycket ”tips” från alla runt oss som har utnämnt sig till experter på just ditt liv – troligen till och med har en Doktorsgrad från universitet i ämnet – Ditt liv! Nja… tror inte det – ofta märker jag att de som har dessa kunskaper är de som inte vågar leva själva, utan hellre vill påverka andras liv – lite som ett socialt experiment – och jag är inte så satans sugen på vara en försökskanin!

Nu står snart 2015 inför dörren – och ett helt nytt år ligger orört framför mig! Detta kommer bli spännande och härligt!

Har ett par saker som jag vill ska ske detta året – inga löften men önskemål

  • Överleva Pain Game 2015 – och ha skitkul under tiden
  • Försöka vakna varje morgon med inställningen att denna dagen är lite bättre än i går!
  • Pussa min älskling så mycket det bara går!
  • Vara en bra vän till de som är mina vänner och skita i resten!
  • Leva varje dag och älska det!

Nu får jag ta lite tag i hemmet och lite matlagning står på schemat – barnen vill typ äta varje dag – flera gånger – skitjobbigt – men får väl ställa upp på det annars blir de arga tror jag. Sen blir det typ en flock ljus och kanske en film – för söndagen är vilodagen säger de religiösa – och lite kan man ju alltid lyssna på de gubbarna med roliga hattar.

Tack & Förlåt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.