Snart 5 månader av ny livstil, rikt liv och män är tydligen dummare än kvinnor!

http://www.lyxkrasch.se/december-2014/snart-5-manader-av-ny-livstil-rikt-liv-och-man-ar-tydligen-dummare-an-kvinnor/

Satt och tittade lite på massa gamla inlägg som jag knåpat ihop, har ju blivit snart 200 st. Håller ju på att ska flytta dem hit – ska bara få lite tid, typ kanske i julhelgen. å slog det mig att nu är det snart dags för 5 månader – närmare bestämt blir det på annandag jul – shit vad det har gått fort. Nu är det bara en liten bit i vad som skall komma för – har ju ett tag kvar att leva om man går på statistik – typ ca 30-40 år till.

Tittar man tillbaka kan man konstatera att ett nytt sätt skapar nya vägar för ditt liv, samt stänger en del gamla samtidigt. Det är inte alla som uppskattar denna typen av förändringar och det kan man inte göra något åt. Troligen är man kanske irriterande för det kanske påminner dem om saker som de själva borde ta tag i. Detta är inget som går på en gång utan en löpande process – man kan säga att man är just nu i ett instabilt läge där inte alla saker har satt sig ordentligt.

Dock överväger fördelarna klart, aldrig bakis, massa vänner som ger mer energi, mår bättre fysiskt – men framför allt psykiskt. På denna tid har jag hunnit med skaffa och komma igång med ett nytt jobb – som funkar kanon, tagit ut all medicinering – funkar kanon – haft mer tid för allt vänner mm – funkar kanon – samt städat i mitt liv – pågår.

Funderar då och då på om jag kommer trilla dit igen, men helt ärligt känns det så jävla avlägset – nu ska man inte underskatta kraften i ett beroende – men kan inte riktigt vad som skulle få mig att göra det – för har programmerat om hjärnan hårt på nya problemlösnings metoder.

Har dessutom i vissa lägen blivit jävligt hård, inte för jag vill utan för jag måste – markerar direkt om jag inte gillar något. Försöker i första hand lösa saker via en konstruktiv dialog – inte som förr sticka huvudet i sanden och bara undvika ämnet – ser det som en modell för svaga människor numera. Jag dömer inte svaga människor, jag lider med dem och skulle vilja kunna föra över mitt tänk på dem – men sen inser jag att det är inte för mig att göra – det är deras resa att ta.

Nu lever jag ett rikt liv, med underbara barn, en fantastisk kvinna vid min sida, ett givande arbete och underbara vänner – seriöst, vad mer behöver man i livet – inte mycket, skulle vara medelhavsklimat. Känner att 2015 kommer bli ett magiskt år, säkert något som går fel – men det kallas livet. Bara ta en ska i taget och lägga fokus på det jag kan förändra, skita i det jag inte kan påverka och förstånd att se skillnaden.

 

Såg en undersökning på nätet där man fastslagit att män är dummare än kvinnor, nu var den inte helt vetenskaplig, den byggde på korkade grejor – typ skickade brevbomb, men frankerade för lite – så den kom tillbaka – tydligen är det bara ett fåtal av denna typ av händelser som är gjorda av kvinnor – majoriteten är av män, seriöst – ingen direkt nyhet. Kan till och med leva med det.

Tack & Förlåt!

Låt den som är utan synd kasta första stenen – för det lär ju inte göra speciellt ont då!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.