Radio , Malmö,framgång som fan och snart är det kärlek i massor!

http://www.lyxkrasch.se/december-2014/radio-malmoframgang-som-fan-och-snart-ar-det-karlek-i-massor/

Fredagar brukar vara lite mer softa – men inte idag – omstart på projekt, sen kom radion – körde en timme med livesändning – hur kul som helst, har inte hört själv ännu – ska göra det sen. Men eftersom vi körde live – svårt att ändra nu – gillar det och fått positiv respons på det – bra uppvärmning till januari – för då blir det varje vecka, så jävla kul det skall bli – bara få ta debatten om allt möjligt – utan koppel och inget är heligt! Shit, ball.

Det är coolt att man kan jobba med denna typen av media – kopplat till sociala medier i realtid – snacka om styrka – vi har bara sett början på detta ännu – shit, här pratar vi direktverkande demokrati mm.

Sen blev det full fart till Malmö – snälla bilister, bara för det regnar behöver man idka körning som man är på blankis – det är inte så farligt – ni har vindrutetorkare mm – tycker ni det är så hemskt vara ute i trafiken då – STANNA hemma – men kom fram i tid och det blev ett sjukt bra möte – ett möte med en intressant blivande kund – återigen ett projekt som kräver lite eftertanke – älskar utmaningar. Kan samtidigt se att resan till Stockholm börjar leverera – nya projekt rullar in och det kan bli en helt magisk Q1.

Fick sms på vägen hem – ett av våra lite svårare projekt hade funkat – så skönt, så härligt att se att det man tror samt planerar bara funkar – underbart! Så jävla bra mina kollegor är – världsklass!

Nu blir det Pizza med världens bästa Jenny – skitsnack och annat – får se om kroppen tillåter att man går vidare eller sängen kallar – tyvärr är den tom i kväll – men i morgon är det fest och min älskling är hos mig – så nice – massa underbara vänner och kärlek – kan inte bli bättre – Den där stormen bryr vi oss inte om – löjligt. Morgondagen kommer bli episk – kan bara bli bra, för jag är den som försöker kliva upp på den sidan av sängen som säger – fan vad kul livet är – istället för den bittra sidan, testa – hur skönt som helst.

Tack & Förlåt!

Herren är rik på medlidande och barmhärtighet – kanske det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.