Puls, är nöjd som fan med mig i dag och nu ökar vi!

http://www.lyxkrasch.se/december-2014/puls-ar-nojd-som-fan-med-mig-i-dag-och-nu-okar-vi/

Så, man kan nästan säga att man blivit av med oskulden idag – och faktiskt gjort något som jag har hånat i många år – Lina lyckades lura mig till faktiskt springa – Fattar inte riktigt hur hon gjorde, plötsligt bara så sprang jag – Hmmmmm……. Tidigare var mitt ordspråk, Springer gör man för Föda, Flykt och fortplantning – Hmm…. Sluta flina ni där ute!

09.10 drog detta igång, utrustad med pulsmätare och tydliga instruktioner löpande från Darth Vader – först lite rask promenad – sen började vi faktiskt jogga – och körde det lite i intervaller – sjukt fräckt, trodde faktiskt inte jag skulle orka alls som jag gjorde – så jävla nöjd, och så sjukt impad av Darth Vader, sunda tankar och bra inställning till det hela.

Det enda tråkiga var att Peter försov sig, och missade detta – jag vet att han är ledsen nu – men det ordnar sig – för han kommer nog med i morgon kl 10 till Gymet – ska lära mig mer konstiga saker då – Vi cyklar ca 09.40 – utanför ditt Peter? Messar när jag är nedanför! Glömde, Henke – sugen? ( du får köra bil – bor längre i väg) Jaja, jag får se vilka som det blir – jag är där och Darth Vader är där!

Väl hemma efter detta så var Anna där och det blev frukost – kaffe och kärlek – sen iväg och handla till imorgon, shit vad folk det var på Maxi – och snälla, om ni har en vagn som är nästan en kvadratmeter stor – SE var fan ni ställer den Idioter – Ni är inte ensamma i butiken – FATTA. Troligen är lättare att bestiga Mount Everest utan skador än ta sig igenom Maxi en sådan dag som i dag – blir bara matt! –

Nu har jag till och med druckit en smoothie – ( Malins fel – att jag gillar sådant) – Kaffe naturligtivs och ni kan nog gissa vart – Waynes ! Bara för jävlas lite till så är jag nu rökfri oxå – utan direkt abstinens – saknar mer vanan! Shit, Smoothie, Joggat och inte rökt idag – va fan händer med mig – Hmm… tur som fan det blir mycket grädde i maten i morgon !

I kväll blir det slappa – får se om jag kanske drar en sväng på BA – Peter var sugen att titta ner där – så varför inte! Men föst lite koll på stan och njuta av livet – för man lever varje dag och dör bara en gång – inte tvärtom!

Tack & Förlåt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.