Pajaslandet Sverige – den nya blockpolitiken – Rasist vs antirasist!

http://www.lyxkrasch.se/december-2014/pajaslandet-sverige-den-nya-blockpolitiken-rasist-vs-antirasist/

Fy, nu börjar man bli trött – ska bli trevligt med lite jul nu. Behöver ladda om hjärnan och bara få umgås med lite positiva människor ( inget ont om jobbet) – lite mer valfrihet i vad man skall göra och inte. Nu kan jag inte klaga för har ett relativt fritt arbete, men ni fattar vad jag menar. 

Jag gillar följa med i nyheterna och se vad som händer i Sverige, men seriöst – finns det bara en journalist – som skriver till alla nyhetsforum i Sverige, för alla kör samma vinkling- ingen sticker ut eller funderar lite på alternativ rapportering. Nej, här kör vi enligt mall 1.0 – alla! Häromdagen jämförde en dansk dagstidning i sin ledare Sverige med Nordkorea – medialt alltså ( än så länge) – och fan, det har en poäng i detta. Nu kommer ni springande med slagord strax och säger att det är rätt att skriva om SD på det sättet – ja, fine men seriöst det gäller allt. Är Löfven dum i en tidning – då är han det i alla + TV+Radio – ingen söker en annan vinkel eller ens försöker kolla om det finns något annat – nej, våra journalister är fan stöpta i samma form, och de är lata som fan – varför göra ett bra jobb när du kan kopiera Aftonbladet. Träligt.

Dessutom har den noll koll på sin rapportering – för antingen är det SD´s fel eller Putin just nu! Så kreativt. Jävla pajasar – och detta gäller även nuvarande politiker – och ingen sida är bättre än den andre – Kolla in tråkmånsen Hägglund, han satt och klurade – sen kom han på ! Om jag säger något ”lite” dumt gällande Invandringen så kanske vi tar lite röster från SD – så han klurade ut att man skall sänka ersättningen till de asylsökande – ok! Vi snackar den avgörande grejen – Det rör sig om ett par hundra miljoner vi kan spara då – ja, blev ju bra!

Sen håller de på att hälsa på Talmannen på olika språk, och den där Vänsterkärringen – vägrar tilltala Björn Söder, Talmannen – ok – man behöver inte gilla honom – men hade den dumme fan till vänsterpartist varit på ett riktigt företag och agerat så – ja, då hade hon kunnat anmäla sig på Arbetsförmedlingen – trams. Sen har vi kört, Romani, Samiska och Hebreiska – var fan nu Hebreiska kom in i bilden – allt för visa att vi är med på 10:e topp listan på tycka illa om SD.

Taktiken verkar gå bra – för de ökade i senaste opinionsundersökning – så verkar som taktiken funkar! NOT – kolla in Danmark och Norge – de testade denna modellen – gick sådär – nu är deras motsvarigheter till SD med i regeringen!

Följer man debatten så har vi en helt ny blockpolitik – inte rött mot blått – utan Rasister mot icke rasister – för oavsett vad man diskuterar så hamnar man i detta – oundvikligt. Pratar vi bostadsbrist – så antingen är man rasist eller ickerasist – hur fan gick det till – oavsett om de är svarta eller vita så skall de väl bo någon stans! Pratar vi skola – säger man att vi sjunkande resultat på grund av kraftig inflyttning – och därmed en högre andel som har svenska som andra språk – då är man rasist! Nej, det är man inte – man återberättar statistik.

Testa själva, man hamnar alltid till sist i frågan – rasist vs ickerasist! – Testa på barnomsorg, vård , skattepolitik – ja ni kommer hamna där – för vi får inte prata om elefanten i rummet – för då är man rasist.

Ok, fine vi pratar inte om det – för då kommer det lösa sig – eller…………… NEJ – det gör ju inte det, men om vi har en konstruktiv dialog om det och försöker tänka lite kreativt utan riskera att man hamnar i fel block ( rasist – ickerasist) – så kan vi nog finna lösningar. Skulle vi nu till och med kanske ta till oss den helt bisarra tanken att dessutom bjuda in SD till förhandlingen – kanske det till och med kan genomföras – men det ska vi inte – vi ska ha nyval, och troligen vakna i exakt samma läge igen.

Fan, jag kommer garva häcken av mig den 23:e mars om det blir så – seriöst, då ska fan inte bara regeringen avgå – då ska ALLA riksdagsledamöter ställa sina platser till förfogande så låter vi finalisterna i vi i femman ta över – de lär fixa det bättre !

”Det skulle innebära en genomgripande politisk reform om det sunda förnuftet kunde breda ut sig lika snabbt som enfalden.” W.C

Tack & Förlåt! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.